Svet

7 Novembra, 2020 09:50

Marina Tucaković MOLI Cecu za OPROŠTAJ! Šokirana UVREDAMA!

Sin Marine Tucaković Milan Laća Radulović se prošle nedelje obrušio na Svetlanu Cecu Ražnatović, za koju je rekao da treba da završi u Hagu! Tekstopisac koji uveliko sarađuje sa ćerkom popularne pevačice, Anastasijom, otvoreno je izjavio da njena majka treba da odgovara.
“Odozgo gledam sve te ratne huškače ko0ji bi sada bespomoćno da se lustriraju, a mesto im je u Holandiji, u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca i ostali, napisao je Laća.

Svi u šoku zbog Laćinog komentara

Na pitanje otkud takav stav prema zvezdi koja godinama ima sjajnu poslovnu saradnju sa njegovom majkom, a uz to su i prijateljice, Laća nije bio raspoložen da obrazlaže, pa je samo rekao:
“Nemam komentar, sve piše na mom profilu. Čućemo se za koji dan. Danas se spremam da gledam izbore u Americi, to mi je jednina preokupacija.
Ipak, na pitanje svojih pratilaca zašto piše pesme za Anastasiju, ako već ima takav stav o Ceci, dao je vrlo čudan odgovor, zapravo, postavio je pitanje.
“Zašto si ti praunuk svoje prababe?”, napisao je on i sve zbunio.

Marina: „Molim? Ne znam da je to Laća izjavio. Da li ste sigurni?“

Novinar magazina SVET je pozvao Laću, ali od Laće nije uspeo da sazna kako i zašto je došlo do zahlađenja između njega i Cece, pozvao je Marinu koja se, narodski rečeno, kune u svoju prijateljicu i dugogodišnju saradnicu.
“Molim? Ne znam da je to Laća izjavio. Da li ste sigurni? Nisam se čula sa njim tako da ne znam za to. Ceca i ja smo u standardno sjajnim odnosima, i ne postoji apsolutno nikakav problem između nas dve. Baš ste me sad iznenadili ovom informacijom”, rekla nam je Marina.
“Nikom nije jasno otkud ovakva Laćina reakcija, čak i ako se izuzme saradnja i prijateljstvo njegove mame sa Cecom. On je pisao tekstove za tri Anastasijine pesme ‘Rane’, ‘Heroina’ i ‘Volim te’, pa je malo čudno da ima tako loše mišljenje. Tim više što se Ceca među prvima našla Marini kada je obolela u svakom smislu te reči. Mislim da je jako ružno ovo što je Laća uradio.  Verujem da je Marini jako neprijatno zbog svega i sigurno će, ako već nije, pozvati Cecu, izviniti se i reći joj da nema veze sa celom tom pričom iako se pevačica na nju verovatno i ne ljuti. Nije Laća mali,  pa da ne zna šta priča. Svako odgovara za svoje postupke i priča u svoje ime”.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET