Scandal

3 Novembra, 2020 14:31

Novi ATAK na SRPSKU MAJKU! Sin Marine Tucaković bez blama ISPROZIVAO Cecu!

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Fute ispozivao je folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović, indirektno je nazvavši ratnim zločincem.

Uvek je bila podrška njegovoj majci!

Sve je počelo tako što je Radulović na Tviteru prokomentarisao novu pesmu Dina Merlina „Mi“ i usput potkačio Cecu govoreći kako joj je mesto u Hagu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Laća Radulović (@laccanotlaca) on

Ja sam više između pošto gledam sve te ratne huškače, koji bi sad tako bespomoćno da se lustriraju, a mesto im je u Holandiji u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca itd, itd – napisao je Radulović i time izazvao burne reakcije jer opšte je poznato da su Ceca i Marina godinama veoma bliske.

– Ceci su prijatelji odmah poslali ovaj Laćin ispad i bila je šokirana. Razočarala se što je ovako brutalan napad doživela od Laće, za kog je uvek bila tu, kao i za sve članove porodice Radulović. Iz poštovanja prema Marini odlučila je da ne reaguje – ispričao je izvor za Republika.rs i dodao:

– Ovakav Laćin potez ne iznenađuje njegove prijatelje koji tvrde da on u trenucima kada je pod opijatima svašta zna da napiše, za šta se posle kaje. Jedino im nije jasno kako u podsvesti nema činjenicu da se Ceca prva našla njegovoj majci za pomoć kada je počela da vodi borbu s opakom bolešću.

Folk diva se nije oglašavala ovim povodom.

FOTO: IVAN VUČICEVIC/ RAJKO RISTIĆ/ INSTAGRAM