scandal

14 Maja, 2020 16:00

Marina Tucaković svakog meseca DOBIJE 10.000 evra! Pevačica joj plaća LEČENJE!

Marina Tucaković ne krije da u poslednjih nekoliko meseci ide redovno na jednu od najsavremenijih imunoterapija koja obnavlja sve ćelije organizma, te da samo zato oseća da joj se opšte zdravstveno stanje znatno popravlja.

Marina Tucaković ne želi da otkrije o kome se radi!

Međutim, kako piše SCANDAL! ona ne želi da otkrije koja pevačica joj plaća to lečenje! U pitanju su, inače, terapije koje koštaju oko 100.000 evra. Misteriozna pevačica svakog meseca Marini na račun uplaćuje minimum 10.000 evra koliko iznosi samo jedan tretman! Inače, medicinski privatni centri koji pružaju te tretmane nekad su postojali jedino u Istanbulu. Kasnije su se pojavili i u Cirihu, međutim, odnedavno ih ima i u Beogradu! Nije čak tajna ni da su neki naši poznati umetnici i političari već išli tamo i tako su se spasli ozbiljnih oboljenja, a sada iste tretmane radi i Marina i sve joj je bolje!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! Kija KULIRA u ljuljašci!

PROČITAJTE JOŠ: Zorica Brunclik UNIŠTILA usta silikonima! Kemiš daje HILJADE evra za sređivanje!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! Đole Đogani kao ŠKOLARAC!

– Reč je o tretmanima koji obnavljaju sve ćelije i regenerišu čitav organizam. Jako su efikasne i garantuju izlečenje mnogih teških bolesti, šanse su čak 60 odsto. Međutim, sve to jako puno košta – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:
– I sama Marina je rekla da je sve to jako mnogo skupo i da taj vid lečenja retko ko sebi može da priušti. Njoj sve to plaća ta misteriozna pevačica. I to baš od srca! Međutim, ona ne želi da se zna da ona to radi i Marina to poštuje. Nema šanse da bilo kome kaže o kome se radi. Uostalom, nije ni važno. Svaka čast toj pevačici, a što se Marine tiče, samo neka je ona dobro. Zaslužila je da joj mnogi pomognu – zaključio je izvor SCANDALA!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL