Scandal

30 Oktobra, 2020 15:54

KONAČNO! Dino Merlin predstavio svoju NOVU PESMU!

Popularni pevač Dino Merlin nakon više od šest godina objavio je pesmu „Mi“, kojom najavljuje dvanaesti studijski album.

Muzikom protiv korone!

Sudeći po komentarima, pevač je novom pesmom uspeo da pomeri granice, ali i da pošalje snažnu poruku zajedništva i borbe!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SCANDAL! www.scandal.rs (@scandaltabloid) дана

Pesma ‘Mi’ je pesma o nama u svetu koji se menja i nama koji se menjamo zajedno sa svetom, hteli mi to ili ne. Da li će to biti promena nabolje ne zavisi samo od sveta nego i od nas – rekao je Merlin za Telegraf  i dodao:

U vreme pandemije, još jednom vidimo kako smo upućeni jedni na druge, kako zavisimo jedni od drugih, kako smo zajedno u ovome i kako samo zajedno možemo preživeti ovu novu nevolju koja nas je zadesila i kako bismo više nego ikad trebali biti „Mi“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dino Merlin (@dinomerlin) дана

Plan je bio da singl izađe na proleće ove godine, ali je zbog pandemije korona virusa odloženo objavljivanje pesme za neka bolje vremena.

S obzirom da bolja vremena sporo dolaze, život ide dalje, a pandemija, čini se, nema nameru brzo otići, život i „Mi“ moramo dalje. Život ne čeka na nas pa ni „Mi“ nećemo čekati na život već trebamo živeti i raditi. Tako da je proleće za pjesmu „Mi“ stiglo krajem oktobra – rekao je kantautor.

Ukoliko ste propustili da čujete novu pesmu Dina Merlina, sada je pravo vreme za to! 

FOTO: ATA IMAGES