Star

24 Septembra, 2021 21:00

Istina o SUKOBU Kije i Milana! Evo zašto su PREKINULI prijateljstvo!

Kija Kockar i Milan Milošević bili su nerazdvojni drugari, ali su pre godinu dana prekinuli svaki kontakt.

Istina o sukobu Kije i Milana!

Kako Star saznaje, njih dvoje su se udaljili, prestali su da se čuju i viđaju, a pre nekoliko meseci Kija je voditelju zamerila i na ponašanju prema njenoj mami Nadici dok je bila u rijalitiju.

Milan i Kija su preko noći prestali da kontaktiraju, nije bilo nikakve svađe, niti su konkretno razgovarali o eventualnom problemu koji imaju. Navodno se Kija naljutila na Milana, jer joj je neko rekao kako on ne čuva njene tajne i da deli informacije o njoj. Kako mu nije pisala i zvala ga, Milan nije hteo prvi da poteže bilo šta i prosto su se udaljili. Onda je Nadica ušla u rijaliti i Kiji se nije dopao na koji način Milan razgovara sa njom, a on se postavio kao i prema svim takmičarima koji su bili unutra. Istina je da se ne čuje više ni sa Kaćom, ne znam da li je i na to Kija imala uticaj, ali se Milan ne potresa oko toga. On se i ne bavi njima, ne spominje ih, tako da, njegova parola je što se njih dve tiče bilo je lepo dok je trajalo – priča izvor Stara.

Pozvali smo Milana koji nam je rekao:

Nije se desila svađa, niti bilo kakva rasprava, jednostavno smo se udaljili, ona gradi svoju karijeru, ja se bavim svojim poslom, nema potrebe da se prave priče o napadima i sukobima sa bilo čije strane. Poštujemo se i to je dovoljno – rekao je voditelj za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ / IVAN VUČIĆEVIĆ