ivana banfić
Svet

27 априла, 2022 13:59

Rijaliti joj došao glave: Ivana Banfić hitno operisana

Ivana Banfić operisana

Hrvatsku pevačicu Ivanu Banfić gledali smo u rijalitiju Survivor koji je, spletom nesrećnih okolnosti, morala da napusti i pre eliminacije, budući da je u Dominikanskoj republici zaradila ozbiljnu povredu zgloba. Čim se vratila u Zagreb Ivana Banfić operisana je po hitnom postupku.

ivana banfić

PRINTSCREEN/NOVA S

S obzirom na to da je operacija prošla dobro, trenutno prolazim kroz oporavak, rehabilitaciju i terapije. Zasad hodam uz pomoć štaka, mirujem i odmaram, kako bih što pre mogla da se vratim uobičajenom životnom ritmu koji je ispunjen raznim fizičkim aktivnostima – ispričala je pevačica za Večernji list.

Ivana Banfić operisana, ali srećna što je bila deo šoua

Velika muzička zvezda devedesetih otkrila je i šta ju je motivisalo da se u 53. godini upusti u avanturističko takmičenje koje zahteva ozbiljnu fizičku spremnost.

PRINTSCREEN/NOVA S

Preživljavanje u prirodi nije mi problem, imala sam takvih iskustava kroz život. Prošla sam iskustvo džungle u Peruu, plovila po Amazonu i spavala u Amazonskoj prašumi. Prošla sam Indiju, spavala u pustinji s kamilama. Navikla sam na veliku količnu stresa kroz život, mogu bez hrane, na bube i komarce sam takođe navikla jer sam živela pored reke Kupe. Rekreativno se bavim fitnesom ceo život, a u poslednje vreme sam više vežbala jogu. Igre koje sam videla u drugim Survivorima nisu mi izgledale toliko zahtevno preko malih ekrana.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: Hello

FOTO: NOVA S PRINTSCREEN