Svet

March 16, 2022 16:00

By

Među učesnicima Survivora i poznata hrvatska pevačica!

Svetski poznati zabavno-takmičarski šou Survivor, prepun adrenalina u kojem su snalažljivost, veštine preživljavanja u prirodi i uspešno savladavanje mentalnih i fizičkih izazova ključni faktori za uspeh počeo je da se emituje na Nova S. Među onima koji su bili spremni da napuste sve blagodeti savremenog života i zamene ih boravkom u divljini, izabrano je 20 različitih kandidata iz regiona.

PRINTSCREEN/NOVA S

Takmičari su podeljeni u dva tima koji su podvrgnuti istim uslovima i pravilima, a gledaoci će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kao i prilagođavanje takmičara nemilosrdnim okolnostima na ostrvu.

PRINTSCREEN/NOVA S

U jednom timu svoje veštine preživljavanja podeliće  hip-hop muzičar Igor Lazić Niggor, cross fit trener Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor fizičkog Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentkinja Nađa Erić, fitnes trener i radnik Crvenog krsta Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomista Stevan Stevanović kao i life couch Ivona Koković.

PRINTSCREEN/NOVA S

U drugom timu svoju izdržljivost testiraće pevačica Ivana Banfić, magistar kineziologije Goran Špaleta, fitnes instruktor Kristian Rauch, studentkinja kineziologije Nika Rakić, studentkinja marketinga, društvenih medija i odnosa sa javnošću Sanja Močibob, kondicioni trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentkinja Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, radnik teretane Viktor Bobić, studentkinja pejzažne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić.

Sa ciljem da dođu do samoga kraja, oni će pokušati da nadmudre i nadigraju jedni druge kako bi što duže izdržali u takmičenju, na nepoznatoj teritoriji i bez osnovnih alata i komfora.

Gledaoci će pred malim ekranima pratiti svakodnevne avanture kandidata dok traže hranu, pokušavaju da zapale vatru ili naprave sklonište, a na tom putu timski rad biće im od presudne važnosti.

PRINTSCREEN/NOVA S

Njihove uspone i padove na licu mesta pratiće voditelji Bojan Perić i Mario Mlinarić.

A nakon druge epizode već možemo da zaključimo da će takmičenje biti uzbudljivo.

Pročitajte: NINA ĐOGANI REŠILA DA KRENE LUNINIM STOPAMA: Odlučila da bude rijaliti zvezda!?

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/NOVA S