Život Dare Bubamare svet novine svet portal
Svet

August 20, 2023 09:00

By

Uska crna haljina u prvi plan istakla stomačić: Šuška se da je Dara ponovo u blagoslovenom stanju FOTO

Izgled Dare Bubamare zabrinjava

Dara Bubamara na slikama koje sama napravi i obradi izgleda kao Barbi u novom filmu, ali stvarnost je malo drugačija, što i sami vidite. Naša Dara se ubucila, obline kipe sa svih strana, a neki koji su je videli prošle nedelje na aerodromu, šaputali su da je pevačica možda i trudna.

Pročitajte: Dara Bubamara zaludela poznatog milionera – I ovaj je mlađi od nje

Izgled Dare Bubamare

Dragan Gajić

 

U to čisto sumnjamo budući da Dara nema ni muža, ni stalnu vezu, ali zato da voli da krka, znamo odavno. Ono što nas ipak čudi i dovodi u nedoumicu jeste da se Dara pre samo mesec dana hvalila kako je skinula čak 10 kilogama. Tada je još svima i preporučila dijetu koju je sama kreirala.

Pročitajte: Dara Bubamara napala drugaricu zbog dečka – Uspela sam da se otmem i pobegnem

Izgled Dare Bubamare

Dragan Gajić

– Kilogrami se tope, pijem šejkove, jedem samo povrće, ribu i meso. I sama sam šokirana kako sam lako smršala, skinula sam 10 kila, a planiram još – rekla je tada Dara, ali nam nije jasno šta se desilo za tako kratko vreme.

Ili se Dara prepustila svom dobrom apetitu i sve nadoknadila ili je masnih naslaga bilo baš mnogo ako ovo što vidite za nju znači biti mršav. Inače, ona je sebi zacrtala da se drži za nju idealnih 55 kilograma, budući da je visoka nepunih metar i 60 santimetara.

Pročitajte: Ovo je RAZLOG zašto Dara Bubamara i Lepa Brena NISU u dobrim odnosima

Izgled Dare Bubamare

Dragan Gajić

– I kad naručim neko jelo ili kad jedem slatko, to je sve po dva, tri griza. I to je fora, verujte mi – tvrdi Dara.

Hmmm… Teško da je ovaj stomak narastao od dva griza, a izgled Dare Bubamare zabrinuo je i njene fanove koji su prvi primetili da se pevačica opustila i zapustila.

AUTOR: SVET

FOTO: Dragan Gajić, Rajko Ristić