Jelena Karleuša plastične operacije svet portal svet
Svet

December 20, 2023 17:00

By

Duško će presvisnuti kad ovo vidi: Karleuša u nikad lepšem izdanju, društvo joj pravi dobro poznati muškarac (foto)

Izgled Jelene Karleuše oduševio na konferenciji za medije

Jelena Karleuša je upravo održala konferenciju za novinare povodom predstojećeg nastupa za reprizu Nove godine, koji će se održati u jednom prestoničkom hotelu. Ona se pojavila u društvu Deda Mrazeva, a izgled Jelene Karleuše zadivio je čak i njih.

Izgled Jelene Karleuše svet portal svet

Rajko Ristić

– Deda Mraz je moje obezbeđenje – rekla je Jelena vidno raspoložena i rekla da nije od onih devojaka koja je morala da sedi Deda Mrazu u krilu kako bi dobila ono što je želela kao i da će morati da se potrudi da nadmaši Seku Aleksić koja na istom mestu peva za doček.

Pročitajte Izgled Jelene Karleuše tokom glasanja privukao ogromnu pažnju

Jelena se pojavila u dugoj crnoj haljini koja je otkrivala njene savršene trbušnjake, ali i ostatak tela koga je pop diva dovela do savršenstva, pa s pravom možemo da kažemo da skoro niko sa javne scene ne može da parira njenom izgledu.

Izgled Jelene Karleuše svet portal svet

Rajko Ristić

I dok svi muškarci uzdišu gledajući je u ovakvom izdanju, njen suprug Duško i dalje drži distancu od nje.

– Različiti smo, ja sam Dušku oprostila sve što je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Nije mogao da prevaziđe i ne može, ima takvih ljudi, jednostavno tu medijsku bruku gde je on predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi mogao… – ispričala je ona nedavno u podkastu za “InformerTV”.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ