Nika Tošić fudbal svet portal svet
Svet

May 23, 2024 16:26

By

Duško otkrio šta je namenio sinu koji tek treba da se rodi: I Atina i Nika su od njega dobile nešto posebno

Izjava Duška Tošića o sinu iznenadila je sve

Ako je suditi po onome što kaže advokat Duška Tošića, brak proslavljenog fudbalera i pop dive Jelene Karleuše nije okončan još samo na papiru. No, da je u Jeleninom i Duškovom braku nekada sve cvetalo od ljubavi i da su imali velike planove za budućnost, dokaz je i intervju bivšeg fudbalera, koji je posle Nikinog rođenja dao za Svet plus, a izjava Duška Tošića da se nada i sinu tada je sve iznenadila.

Izjava Duška Tošića svet portal svet

Privatna arhiva/Story

Izjava Duška Tošića u kojoj govori o sinu je jasna

– Presrećan sam što sam po drugi put postao tata, i to za samo godinu dana. Međutim, na tome se neću zaustaviti. Nadam se da ću jednog dana dobiti i sina koji će me naslediti na fudbalskom terenu – rekao je tada Duško.

– Trenutno u kući imam četiri žene, tako da sam u manjini, pa i ne treba da čudi što priželjkujem sina. Međutim, ako bih i treći put dobio devojčicu ne bih se razočarao. Idemo dalje, dok se ne rodi mali Tošić – izjavio je tada Duško, jasno stavljajući do znanja da neće odustati dok ne dobije i muškog naslednika.

Izjava Duška Tošića svet portal svet

Ivan Vučićević

Intervju Duška Tošića tada je sve raznežio, jer o ćerkama govorio sa mnogo ljubavi. A da bi im pokazao ljubav bivši fudbaler je na desnu ruku istetovirao imena mezimica.

– Leva ruka je prazna, to je za sina – rekao je Tošić ranije pred kamerama “Ekskluziva”, a da li i dalje priželjkuje sina i da li će ga dobiti ostaje da vidimo.

Pročitajte Duško godinama nije zagrlio JK – Ona napokon ogolila dušu i priznala zašto su još u braku 

Pored toga, Duško  je tom prilikom izjavio i da planira da obezbedi veliki dom za svoju porodicu.

– Trenutno smo kupili stan na Dedinju, ali to nam je samo privremeno rešenje, dok ne nađemo mesto na kome ćemo napraviti porodičnu kuću – rekao je tada Duško.

Izjava Duška Tošića svet portal svet

Ivan Vučičević

Iako naslednika nije dobio, jer je, kako je jednom prilikom priznala, Jelena imala dva spontana pobačaja, san o porodičnoj kući je ostvario. Nažalost, u kući koju je kupio za sebe i svoju porodicu, nastaviće da žive Duškove naslednice i Karleuša, ali bez njega.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, PRIVATNA ARHIVA/STORY, ATA IMAGES