Scandal

11 Februar, 2022 18:00

Iznenadni poziv uznemirio Barbaru! U strahu da ne izgubi Darka!

Darko Lazić ide u vojsku da se konačno dovede u red! Folkeru je stigao poziv za rezervni sastav Vojske Srbije, a on poručuje da jedva čeka da obuče uniformu.

Pevač, koji je jedva izvukao živu glavu posle saobraćajke u oktobru 2018. godine, veruje da će posle obuke biti „kao nov“.

Dobio sam poziv za rezervni sastav vojske, baš sam se iznenadio. Nisam služio vojni rok, tako da nisam ni očekivao poziv, ali se ne bunim. Meni je to super! Jedva čekam da odem na tu obuku, da me malo dovedu u red. Taman da se naučim šta je to disciplina – kaže Darko za Informer.

Bez obzira na to što je pozvan na obuku koja traje svega sedam dana, Lazić razmišlja da pravi veliki ispraćaj.

PROČITAJTE: Darko Lazić REŠIO: „Pravim Barbari bebu! Briga me ako se ona ne sviđa mojima!”

– Moraju najbliži da me isprate kako dolikuje, tako da ću sigurno praviti ispraćaj. Biće to prava fešta, važno je da uvek imam povod za slavlje. Zvaću na ispraćaj pola estrade, pevaće nam moja kuma Andreana. Još ne znam kada će biti slavlje, poziv mi je tek stigao – objašnjava pevač, koji ne brine kako će se snaći na obuci.

Ma biće meni tamo super! Ja mogu da im budem i kuvar, ne moram da uzmem pušku u ruke. Vešt sam u kuhinji i volim sve da spremam, tako da će se uz mene sigurno dobro najesti.

„Drugi put u uniformi“ Darko se odmah pohvalio na Instagramu i upitao kolege ko je raspoložen da ga pesmom isprati u vojsku. „Kolege, ima li ko slobodan da mi peva na ispraćaju u vojsku? Javite mi“ – napisao je pevač na društvenoj mreži.

Darko_Lazic Barbara_Bobak

Bojan Vuković

Neočekivani poziv, kako izvor blizak Laziću tvrdi, u prvi mah uznemirio je njegovu verenicu Barbaru, jer se uplašila da je to zaista pravi poziv, a ne samo vojna vežba, te da će se Darko u vojsci zadržati duže i tako promeniti planove oko venčanja. Međutim, onda kad joj je pevač objasnio da je u pitanju samo sedmodnevna vežba, uplašila se da mu se na njoj nešto ne desi, jer je šeprtlja, pa svako malo upadne u neku nevolju.

PROČITAJTE: Jelenu Karleušu niko nije ponizio kao on!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, YOUTUBE PRINTSCREEN