marko janjusevic janjus
Svet

October 2, 2021 17:00

By

Janjuš OVO ne zna, Maja mu se SVETI! Proganju mu ŽENU!

Nakon što je između Marka Janjuševića Janjuša i Marijane Zonjić pao poljubac, Maja Marinković je načisto poludela i počela da proganja Enu, Markovu ženu.

Janjuš OVO ne zna, Maja mu se SVETI!

Ne boli nju što Marko flertuje u ‘Zadruzi’, već što je to baš Marijana, njena drugarica. One su bile jako dobre, družile su se, izlazile zajedno, delile tajne iako Maja sad to poriče i tvrdi da su bile samo drugarice iz rijalitija. Maju boli što ju je i Marijana izdala, jer iako nije sa Janjušem, emocije prema njemu se nisu ugasile. Sigurna je da Marko to radi namerno, da se njemu Marijana ne sviđa, već je koristi kako bi nju povredio. Janjuš je besan što ga je napravila budalom kad se spetljala sa njegovim drugom Filipom Carom i to se vidi u njegovom ponašanju prema Filipu – kaže za SVET dobro obavešten izvor i dodaje:

maja marinkovic

S druge strane, Maja opet pravi ispade, proganja Enu i šalje joj poruke šta joj je sve Marko radio iza leđa. Čuo sam da je doživela nervni slom nakon tog poljupca, da je kao pomahnitala krenula da se dere. To je dokaz da ona ne radi sve zbog kamera i publiciteta. I Janjuševa porodica je dobijala neke čudne poruke, sumnjaju da im je to Maja slala sa tuđih brojeva. Njegov brat mi je rekao: ‘Plašim se da se sve ovo ne završi tragično kad ona uđe u rijaliti, naudiće sebi ili Marku‘. Ne znam da li ste primetili da Maja više ne zna ni šta priča, čas govori da joj je Marijana bila drugarica, čas nije, totalno je izgubljena.

Proganju mu ŽENU!

Da je pukla, Maja je potvrdila kada se osvrnula na Marijanu:

marijana zonjic

Ona je bila moja drugarica i jako je ružno njeno ponašanje, ali svako govori o sebi. One može samo da mašta da postane kao ja, meni je to iskreno smešno jeftina priča.

Inače, novi udarac Maji je zadao i Car, koji se već smuvao sa Sandrom Čaprić, pa Maja sada jedva čeka da uđe u “Zadrugu” kako bi obnovila vezu sa Janjušem. Zna da će on u početku to odbijati, ali rešena je da uspe. Jedini problem je što mora da sačeka zeleno svetlo lekara jer još nije skinula konce posle ugradnje silikona.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET