Marko Janjušević Janjuš
Svet

25 Juna, 2021 20:00

Janjušu zabranjeno da vidi ćerku!

Haos!

Svađe Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša u rijaitiju Zadruga ne prestaju, a bivšem košarkašu nedavno je saopšteno da mu je zabranjeno da viđa ćerku Krunu, što mu je jako teško palo. Od tada je njegovo raspoloženje u rijalitiju veoma loše. Njegova majka smatra da je sve ovo deo Majinog plana kako bi ga imala samo za sebe.

Njegova majka očajna

Janjuš, Maja

Janjuš je izgubio nešto najvrednije što ima, a to je ćerka. Da ne pričamo o dostajanstvu koje odavno nema. Nije ni svestan da stvarno može da se desi da ćerku više nikada ne vidi, ne samo zbog sudske zabrane već je pitanje da li će ona želeti da ga vidi. Markova majka je užasnuta njegovim ponašanjem, krivi Maju, baš mi je rekla ‘Ona je sve to namerno uradila, odmah je znala da je Ena, Markova bivša supruga, zapretila da ako bude s Majom neće moći da viđa ćerku, a zna šta ga najviše boli, ona je ljubomrona čak i na Krunu’. Verujte mi, ona bi ga najradije odvojila od svih i zaključala u kavez da ne može da mrdne. Sve je ovo ona isplanirala –  kaže izvor blizak Markovoj porodici.

Pročitajte: MAJIN ŠVALER IZ BEČA MILE PITON OTKRIVA: Janjušu ću dati sve dokaze da ga je Maja varala!

Janjuš, Maja

“Maja je sve namerno uradila, ljubomorna je i na Krunu”

Ja Krunu najviše na svetu volim, greške koje sam napravio u emotivnom smislu ovde, su možda povredile i nju, tako razmišljam i to me je stiglo. Ja sam govorio da mislim da me ona više ne voli. Dosta mi pune glavu ovde, da su deca surova, da će je komentarisati. Kao znaš kakva su deca, kako će to da bude… Tri godine sam bez nje – govorio je Janjuš.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM