Jelena Đoković u društvu plavuše
Svet

July 17, 2023 22:00

By

Ružna srećnice: Incident na Noletovom turniru zbog kog je Jelena Đoković potpuno izgubila kompas FOTO

Jelena Đoković u društvu plavuše koja nema baš lep nadimak 

Tokom meča koji je danas na velikom teniskom turniru Vimbldonu, u Londonu, na tribinama se našlo mnogo poznatih ličnosti, a sve oči javnosti bile su uprte u suprugu našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelenu Đoković.

Pročitajte Šta li će Jelena reći na ovo – Saška Veselinov se javno hvali kako troši Novakove milione (foto)

Jelena Đoković u društvu plavuše

ATA images

Sve vreme dok je posmatrala meč, Jelena Đoković u društvu starije gospođe uživala je, smejale su se zajedno prateći svaki Noletov korak.

Upravo zbog toga, mnogi su se zapitali, ko je žena s kojom Jelena prati meč, a evo i odgovora na to pitanje. U pitanju je bila Debora Li Furnes, australijska glumica i producent i supruga glumca Hjua Džekmena. Iako se i ona bavi javnim poslom, čini se da je u žižu interesovanja javnosti dospela tek nakon što je ušla u brak sa 13 godina mlađim glumcem.

Pročitajte Novakova vila na Kosmaju pojam je luksuza – Za ovaj raj platio je Eleni Karaman 3 miliona evra FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Zbog velike razlike u godinama, ali i u izgledu, strani mediji su je često osuđivali, a mnogi su bili mišljenja da više izgledaju kao majka i sin nego kao supružnici. Ipak, čini se da njih ove priče nisu doticale, već su uspeli da ostanu zajedno i evo već 27 godina uživaju u savršenom braku.

Hju je imao veoma teško detinjstvo. Kada je imao osam godina, njegovi roditelji su se razveli. Njegova majka se vratila u Englesku da živi i brine o svojoj majci, koja je bila bolesna, a briga o petoro dece je spala na Hjuovog oca, računovođu.

Pročitajte Jelena Đoković odavno ne koristi parfem, a miriše božanstveno – Evo šta prska na kožu kada dođu paklene vrućine, ODMAH ćete probati

Jelena Đoković u društvu plavuše

Guliver Getty

Džekmen je završio novinarstvo i onda je počeo da radi kako bi obezbedio sebi novac za školu glume. Ubrzo nakon što je tamo diplomirao 1994. godine, dobio je ulogu u TV zatvorskoj drami Correlli iz 1995. godine, a sve fanove je oduševio ulogom atraktivnog lošeg dečaka Kevina Džonsa.

Na snimanju ove drame je upoznao Deboru Li Furnes sa kojom otpočeo vezu. Iako su im mnogi predviđali krah zbog velike razlike u godinama, ali izgledu, par se venčao 1996. godine.

Pročitajte Jelena i Novak nikad srećniji – Njihova porodica ima poseban razlog za slavlje, čestitke samo pristižu

Jelena Đoković u društvu plavuše

Patrick Smith/Getty Images

“Zli jezici” su Debori nadenuli nadimak “ružne srećnice”, ali ona za to nije marila. Oni su ostali u skladnom braku 27 godina, a jedino za čim žale jeste to što nisu mogli da se ostvare u ulozi roditelja.

Zbog toga se odlučuju da usvoje decu. Tako su postali dva puta roditelji, prvi put kad su usvojili Oskara 2000. godine i drugi put kada su usvojili Avu 2005. godine.

Oba deteta su drugačije rase jer je to bio jedan od njihovih zahteva.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: GETTY images