Star

12 Jula, 2021 18:00

Jelena Karleuša o BRAKU sa Duškom Tošićem! Ovo je prava ISTINA!

Jelena Karleuša i Duško Tošić obeležili su 15 godina zabavljanja, a tom prilikom popularna pevačica je otkrila pravu istinu o njihovom odnosu.

Jelena Karleuša o braku!

Duško i ja smo 15 godina zajedno. Već smo prestali i da slavimo to zato što, posle 15 godina, to nekako postane stvar koja se ne slavi. Kao i rođendan, kad pređeš 40. (smeh) Smatram da, kada je reč o Dušku, da me on najviše voli bez šminke, bez ikakvih dodataka koji prljaju majicu, košulju, lice, jastučnicu… Nego, kad sam ja ja, a to je negde i najbitnije za jednu ženu, da te muškarac koji te voli, voli onakvu kakva ti zapravo jesi. Jer ovo, ovo nisam ja, ovo je moj posao. Ja privatno i ja poslovno uopšte nismo iste ličnosti – rekla je Jelena za “Story”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

– Niko nije savršen, ne postoji savršen. Ja nisam savršena. Svi imamo mane, a ja najviše. Ja prva. Poenta je prihvatiti nekog i voleti nekog sa svim tim manama. Ako tražite idealnog, teško se to nađe. Ako previše filozofirate, ostaćete sami. Treba samo naći balans, da dobre stvari budu više izražene od onih loših stvari i raditi na tome, na komunikaciji. Nekad mane znaju da budu jako interesantne. Moje su jako se**i… – zaključila je ona.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ