jELENA kARLEUŠA
Scandal

January 1, 2021 11:23

By

Jelena Karleuša se SLOMILA UŽIVO! Grcala u SUZAMA! (VIDEO)

Jelena Karleuša je opet bila u centru pažnje. Suze koje je sinoć pustila uživo u emisiji “Šok Tok” i prvi put ispričana priča o svim nevoljama sa kojima se borila prethodne dve godine su otkrile drugo, pravo lice, skandal majstora naše estrade.

Jelena Karleuša: “Suze su bile jače! Izvinite”

Pričajući o smrti majke Divne i o svim napadima i udarima koje je doživela bili su i više nego dovoljni da zaplače u emisiji.

Jelena Karleuša: “Praštaću koliko god mogu!”

Kada je gostovanje završeno i kada je osvanulo novo jutro, Karleuša se obratila javnosti i poslala prejaku poruku!
– Kakva noć, kakav šou, kakva godina, kakav život… Hvala vam za ogromno interesovanje i gledanost, izvinite za suze… Za mene je ovo sve bilo oslobađajuće. Oslobađajuće jednog velikog tereta koji sam nosila u srcu. Ne znam drugačije sem iskreno. Ovo je bila godina koja je svima bila teška, ali ja za svaku godinu života mogu tako da kažem… i zato nemam drugu opciju sem da idem dalje hrabro. Onako kako me je majka naučila i kako bi očekivala od mene. Ne znam šta mi je život pripremio u godinama koje slede, ali ću se potruditi da ih živim onako kako ja hoću. Ne kako mi drugi nametnu. Potrudiću se da budem dobar čovek i da činim dobro. Da praštam koliko mogu, da se smejem i plačem, da pevam i igram. Da gledam moju decu kako rastu i da upijam svu ljubav… Jer ja sam gladna ljubavi… Neka ostane moj trag u vremenu – napisala je Jelena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM