Jelena Karleuša ATA
Scandal

12 Januara, 2022 22:52

Jeleni Karleuši svekrva najveća podrška, ali poriče da je njen sin nasilnik!

Jelena Karleuša je pre pet dana prijavila supruga Duška Tošića za nasilje, a posle toga jedino je fudbaler bio taj koji se oglasio i prokomentarisao nemili događaj.

Jeleni Karleuši svekrva najveća podrška!

Ni, Jelena, a ni niko od članova njihove porodice nije želeo da komentariše dramu koja se, navodno, odigrala u domu pevačice i fudbalskog menadžera.

Iako se priča da je božićnom ručku u pevačicinom domu prisustvovala i njena svekrva Nikoleta, fudbalerova majka nije bila raspoložena za razgovor sa medijima, osim što je, kako piše Srpski Telegraf kratko prokomentarisala da njen sin nije nasilnik i da nikoga nije udario.

Ona ni ranije nije htela da komentariše odnos između Duškove porodice i Jelene. Samo je jednom rekla da je fudbaler napravio kuću u rodnom selu pored Zrenjanina, te da on sa pevačicom i ćerkama dolazi kad god je u Srbiji.

Međutim, i kada su svi mediji brujali o navodnoj vezi između Jelene i bosanskog fudbalera, Duškova majka i cela njegova porodica bila je uz pevačicu. To se naročito videlo na shrani Jelenine majke Divne, na kojoj je Nikoleta sve vreme grlila i tešila snaju.

Jelana Karleuša

Ni ovaj put Nikoleta ne želi da govori o Jeleni, niti je posle navodnog incidenta svraćala u stan u kojem se trenutno nalazi pevačica sa ćerkama, ali verujemo da je ona i u ovim teškim trenucima najveća podrška sinu i njegovoj porodici, kao što je uvek i bila.

PROČITAJTE I…SKORO PA GOLA! Pogledajte kako je Jovana Jeremić izgledala pre popularnosti i estetskih korekcija!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN