Šamaranje Milomira Marića
Svet

8 Juna, 2022 16:35

Voditeljka priznala: Milomira Marića volim bez obzira na sve

Jovana i Marić zajedno su radili godinama

Komemoracija povodom smrti novinara i pisca Predraga Pece Jeremića bila je povod za susret nekadašnjih saradnika i prijatelja Milomira Marića i Jovane Jeremić.

Glavni urednik televizije Hepi i voditeljka Pinka sreli su se u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a oni su po svemu sudeći otklonio sve sumnje o njihovom lošem odnosu.

Jovana i Marić: Ljubav koja ne prestaje

Sada je Jeremićeva otkrila kako je protekao susret sa Milomirom Marićem nakon spekulacija da nisu u dobrim odnosima.

– Srela sam Marića na komemoraciji Pece Jeremića. Bilo mi je drago što sam ga videla. Ja mogu da kažem neke stvari o njemu koje su me povredile, ali to nikada neće osporiti da ja Milomira Marića beskrajno volim i cenim kao čoveka – priča Jovana i dodaje:

Jovana i Marić

Rajko Ristić

Pročitajte: Sin Vesne Radusinović raskrinkao Marića – Ne želi više da ćuti o očuhu. Taj njegov cinizam, ironija…

– Novinari su preneli da je mene otkrio Aleksandar Tijanić, to je tačno, ali je od mene novinara napravio Marić. Kada je Tijanić umro, preuzeo me je Marić i radio sa mnom deset godina. Ponosan je na mene dokle sam stigla i šta sam sve uspela nakon Hapi televizije. Ostaćemo uvek u korektnim odnosima. Kako god, imali smo mi i uspone i padove našeg odnosa, nikada se nije promenila jedna stvar da prema njemu osećam ljubav i poštovanje. Jednog dana kada njega ne bude više bilo, ja ću biti jedna od onih koja će najviše pričati o njemu, pisati tekstove i praviti emisije o njemu.. On je obeležio moj život. Ja nikada ne zaboravljam Marićevu borbu kada me je ubacivao u jutarnji program i da dobijem svojih pet minuta na bivšoj televiziji. Realna sam, ali i dalje stojim iza svojih reči da me je Aleksandar Tijanić otkrio, a Marića napravio – zaključuje Jovana Jeremić.

IZVOR: KURIR/BLIC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES