Naslednik Vesne Radusinović
ISKRENO!

June 3, 2022 16:00

By

Sin Vesne Radusinović raskrinkao Marića: Ne želi više da ćuti o očuhu. Taj njegov cinizam, ironija…

Sin Vesne Radusinović progovorio o očuhu Milomiru Mariću

Sin Vesne Radusinović otkrio sve 

Sin Vesne Radusinović, kog je dobila iz braka sa Dževdetom Tuzlićem, odrastao je uz Milomira Marića, a javnost je tek nedavno imala prilike da sazna kakav odnos imaju očuh i sin

Pročitajte: Vesna Radusinović SKRHANA bolom! Zbogom mili moj, ovde reči prestaju i nestaju!

Vesna RAdusinovic

Vesna RAdusinovic

Vesna Radusinović neretko je govorila da ju je Marić, na početku njihove ljubavne priče posebno osvojio svojim ophođenjem prema njenom sinu Vedranu. Njihova priča otpočela je tako što je Vesna kao prava lafica kroz šalu stavila Mariću do znanja da joj se dopada. Tada je u kancelariju donela fotografije svog sina Vedrana na šta je Milomir rekao:

– Vesna imaš mnogo lepog sina – a ona ga kroz smeh upitala:

– Hoćeš da i tebi rodim jednog?

Pročitajte: Pogledajte gde žive Vesna Radusinović i Milomir Marić! Šokiraćete se kada vidite šta joj svaki dan poklanja!

Milomir Maric i Vesna Radusinovic

Milomir Maric i Vesna Radusinovic

I tada je polako počela jedna od najromantičnijih ljubavnih priča na javnoj sceni. A iako zajedno nisu imali dece Milomir je sina Vesne Radusinović gledao kao svog.

Njih dvojica se divno slažu. Vedran, koji završava četvrti razred gimnazije, odrastao je uz Milomira. On ga je ujutru budio za školu, pripremao mu doručak, cedio voće i odlazio na roditeljske sastanke – otkrila je Vesna u jednom razgovoru za “Gloriu” dok je drugom prilikom ispričala da Vedran i Milomir imaju dosta sličnosti.

Pročitajte: Nepristojna ponuda koja se ne odbija! Milomir Marić ostao šokiran onim što mu je predložila ova poznata dama!

Slični su. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: “Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma”. I jeste. Za Vedrana smo oduvek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je – otkrila je Vesna nedavno za Hello.

Ipak, sin Vesne Radusinović, koji Marića obožava zamerio mu je jednu sitnicu.

Još nije potpuno zadovoljan Marićevim poznavanjem modernih tehnologija, kao i mojim nepoštovanjem njegove želje da bude apsolutno anoniman – otkriva ponosna majka koja na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svog naslednika.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić