Duško Tošić priveden svet novine svet portal
Svet

May 27, 2024 22:04

By

Jelena prvi put u javnosti posle javne rasprave s Duškom: Tuga u glasu i na licu je očigledna

Jelena Karleuša u Ćirilici posle rasprave s Tošićem

Pop diva Jelena Karleuša stigla je na televiziju “Hepi”, gde će je u kultnoj emisiji “Ćirilica” ugostiti novinar i voditelj Milomir Marić. Jelena Karleuša u Ćirilici gostuje posle nekoliko burnih dana koji su iza nje.

Jelena Karleuša u Ćirilici svet portal svet

Ata images

Jelena Karleuša u Ćirilici gostuje posle ne baš lepih dana

Naime, Jelena je u subotu saznala da se njen još uvek zakoniti muž, Duško Tošić, dopisivao sa Severinom.

– Ništa vezano za Duška me ne interesuje više – rekla je posle toga Jelena, dok je on istakao da želi da se njegov i Karleušin razvod što pre okonča.

Jelena Karleuša u Ćirilici svet portal svet

Ata images

– Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih – otkrio je sportista.

Pročitajte Želim što pre da odvojim decu od loše priče vezane za Duška – Karleušina prepiska s Tošićevim advokatom dospela u javnost

Jelena je istakla da nije sve baš tako kako je Duško rekao, a iznela je i još neke ne baš prijatne detalje iz Duškovog života, a nema sumnje da će o istim još više reći u pomenutoj emisiji.

Jelena Karleuša u Ćirilici će zablistati u beloj haljini uz koju je ponela salonke od 800 evra, lančić od 3000 evra, torbicu od 25000 evra, sat od 35000 evra i narukvicu od 12800 evra.

Jelena Karleuša u Ćirilici svet portal svet

Ata images

Iako je, kao i uvek, blistala, Jelena nije mogla da sakrije tugu zbog svega što prolaze ona i njena porodica, a koja je bila primetna i u njenom glasu i na licu, iako kaže da nije loše.

– Posle dana, nedelja, meseci, godina burnog života, kako sam? Nadam se da moj izgled kaže kako sam! Belo na nevinost! Nije loše baš toliko- rekla je JK.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES