Jovana Jeremić u suzama
Svet

18 Maja, 2022 18:00

Jovana Jeremić pretila koleginicama bivšeg muža: Postrojila ih, pa izgovorila strašne reči

Jovana i Voja razveli su se pre nekoliko meseci, ali se Jeremićka ne miri s tim

Voditeljka Jovana Jeremić pre tri meseca se razvela od supruga Vojislava Miloševića. Međutim, to što su razvedeni njoj očigledno ništa ne znači, jer smatra da i dalje poseduje pravo na bivšeg muža.

A, svoju sebičnost i posesivnost u ljubavi priznala je kada je otkrila da je pretila Vojinim koleginicama, ukoliko se usude da mu priđu sa bilo kakvim ljubavnim namerama.

jovana jeremić

Ata images

Jovana i Voja razvedeni samo na papiru

Kako je rekla, ona se osmelila da ode kod njega na posao i zatraži da razgovara sa svim ženama iz firme kako bi im rekla da je on, iako bivši, i dalje njen.

– Zvala sam njegovu šeficu i rekla: „Izvinite, samo dva minuta mi treba da postrojite sve žene na poslu imam nešto važno da im saopštim“. Ja sam se pojavila i rekla da ću da im oduzmem tačno 60 sekundi vremena. Onda sam im jasno rekla: „Ukoliko neko bude prišao mom mužu u ljubavnom i seksualnom smislu imate pravo da birate; ili ću vas zgaziti na pešačkom prelazu ili ću vam baciti bombu. Izaberite šta želite“ – rekla je Jovana u emisiji „Balkan info“.

jovana jeremić pretila

Rajko Ristić

Pročitajte: Jovana Jeremić priznala da posle razvoda ne može da živi sama! Otkrila i ko je muškarac kod koga se preselila

Ovaj deo emisije objavila je na društvenim mrežama uz konstataciju da su „situacije promenjive, ali kodeks nikad“ i da ovo njeno pravilo oduvek važi pa da će tako biti i sa sadašnjim i sa budućim partnerima.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images