Svet

March 10, 2022 17:00

By

Jovana Jeremić opet šokirala: Voditeljka priznala kada je izgubila nevinost!

Voditeljki jutarnjeg programa Jovani Jeremić na poslovnom planu cvetaju ruže, ali u emotivnom životu nalazi se na novom početku. Iako se zvanično razvela tek nedavno, kontroverzna novinarka pristala je da gostuje u emisiji „Milizam“ i iskreno odgovori na pitanja koja se tiču njenog života u poslednjih godinu dana.

– Ne gostujem u poslednje vreme i ne dajem intervjue, nekako sve ide preko Instagrama ili me novinari sačekaju kada imam važne događaje u životu, nemam vremena i rešila sam da promenim svoj život. Tebi, Mili, dajem uvek intervju kada ulazim u novu životnu fazu. 

Jovana je objasnila da su joj se sve velike stvari u životu desile na neki veliki pravoslavni praznik, pa je ne čudi što se na crveno slovo i razvela.

jovana jeremić

PROMO/TVPINK

Spontano se desilo da je sudija zakazala ročište na prvi dan Uskršnjeg posta, ali sam te dve stvari povezala jer mi se sve važno u životu dešava na neki praznik. Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta. Zamisli šta će se desiti na Vaskrs ove godine? – zapitala se voditeljka i sama dala odgovor.

– Volela bih da mi se desi velika ljubav na Vaskrs. Sad sam se razvela, ali ovaj razvod nije bio poraz, ovo je moja pobeda, ja sam pobedila sebe. Bila sam iskrena i prema Voji i prema sebi. Svoj život vidim na drugačiji način. Prestale su jake emocije, a ja živim od ljubavi. Brak mi više nije prioritet. Sve sam ostvarila i sebi želim samo ljubav u budućnosti. Više volim vanbračne zajednice i ne bih se bunila da nekome budem vanbračna partnerka.

Jovana Jeremić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Jeremićeva se osvrnula i na bivšeg supruga, pa ga pohvalila kao svoju najveću podršku.

– Voja nikada nije bio ljubomoran na mene. On se uvek ponosio time što ja jesam i najveća mi je podrška i danas. Nije se trpao u prvi plan, a ja volim takve muškarce. Moj muškarac mora da bude moja mirna luka.

Voditeljka koja obara sve rekorde gledanosti govorila je i o svom ponašanju pred kamerama, pa je priznala da svi koji se ekranizuju na neki način leče svoje komplekse.

Pročitajte: Jelena Karleuša kao od majke rođena! (FOTO 18+)

AUTOR: SVET

IZVOR: emisija „Milizam“

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ