Jovana Joksimović bez šminke svet portal svet
Svet

February 5, 2024 21:00

By

Podočnjaci, pege, bore… Jovana Joksimović fotografisana bez šminke, svi komentarišu samo jedno (foto)

Jovana Joksimović bez šminke izgleda potpuno drugačije

Voditeljku Jovanu Joksimović godinama gledamo u najlepšim mogućim izdanjima, ful našminkanu i doteranu od glave do pete. Zbog toga je sve iznenadilo kada se na Instagramu pojavila fotografija na kojoj je Jovana Joksimović bez šminke a objavila je upravo ona.

Jovana Joksimović bez šminkesvet portal svet

Rajko Ristić

Voditeljka je na Instagram storiju čestitala rođendan Ivani Mišković, jednoj od svojih najboljih prijateljica, a kao čestitku objvila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je bez trunke šminke. Mali podočnjaci, pege i bore, sve to je Jovana pokazala bez imalo ustezanja. 

Pročitajte Pored ovog prizora Željko se budi svakog jutra – Ovo je pravo lice Jovane Joksimović bez šminke i fotošopa 

Poznato je da voditeljka nikada nije imala nijednu estetsku korekciju, a njeno lice je i bez toga veoma lepo i negovano, što su svi primetili. Jovana je uvek isticala da joj kada je posao u pitanju najteže pada to što mora da nosi tešku šminku, te da je skida čim završi snimanje.

Jovana Joksimović bez šminke svet portal svet

Instagram

Jovana dosta vremena posvećuje nezi kože.

– Svakog jutra nakon ustajanja umijem lice posebnim medicinskim gelom, koji koristim za skidanje šminke. Zatim nanosim kozmetičku penu, koja mojoj koži daje elastičnost i vlažnost, a potom i kremu. U zavisnosti od godišnjih doba volim da promenim kremu, jer koži uvek prija nešto drugo, a smatram da se lice brzo zasiti istog preparata – otkrila je voditeljka jednom prilikom svoje bjuti trikove.

Pročitajte Jovana podelila fotografiju o kojoj bruji region – Ljubav ćerkica prema tati Željku topi srca 

Nisam bila nešto vešta u šminkanju sve dok nisam počela da radim na televiji. Saradnja sa profesionalnim šminkerima mi je mnogo značila, mnogo toga sam naučila, ali još uvek se sama šminkam samo kad moram, a to je retkost – ispričala je Jovana ranije.

Jovana Joksimović bez šminke svet portal svet

Ata images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM