Rođendan Željka Joksimovića svet novine svet portal
Star

December 12, 2020 19:00

By

Jovana Joksimović otkriva za STAR: “Željko je MNOGO TEŽAK kao ŠEF!”

Nakon što je otišla sa TV Prva Jovana Joksimović zaposlila se kod svog muža Željka na TV K1. Ona će voditi Jutarnji program, ali nakon 16 godina, bez svog prijatelja i kuma Srđana Predojevića koji joj je mnogo zamerio što je odustala od zajedničke tužbe koju su planirali, pa je potpisala sporazumni raskid sa Prvom. Ipak, Jovana se na te priče uopšte ne obazire, već uveliko priča o novim poslovnim planovima i ne krije da joj je teško da radi kod supruga Željka Joksimovića koji joj je sada nadređeni.

„Stalno me zapitkuje jel gotovo ono, jesi li uspela ono?”

Željko kao šef je težak, ma pretežak. On zna šta hoće, ima vizije i zato je teško. Mana kada radite sa partnerom je što vas on stalno zapitkuje, jel gotovo to i to, jesi li uspela ovo, jel ti stiglo ono… I tako stalno zapitkuje nešto pa sam u fazonu: Čoveče kad je kraj radnog vremena“, objasnila je Jovana i dodala:
„Željko je pisao špicu i džinglove kada sam ja počela na Prvoj da radim, i sada je sve to povukao kada sam ja otišla. Šteta što nismo zaštitili još neke stvari, ali dobro… Srđan i ja imamo drugačiji pogled na naše karijere i na to imamo pravo. Ja sam presrećna što sam sada kod kuće“, rekla je voditeljka koja ne želi da detaljiše u kakvim je sada odnosima sa kumom Srđanom Predojevićem.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR I INSTAGRAM