Jovana Pajić i Sale Tropiko svet novine svet portal
Svet

June 9, 2024 20:45

By

Sale Tropiko i Jovana Pajić sve oprostili jedno drugom: Ona progovorila i o pomirenju

Jovana Pajić i Sale Tropiko imaju skladan odnos

Jovana Pajić i Sale Tropiko stavili su tačku na svoj brak pre dve godine, a javnost je iznenadila vest o njihovom razvodu jer su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Jovana Pajić i Sale Tropiko svet novine svet portal

Rajko Ristić

Jovana Pajić i Sale Tropiko nakon razvoda imaju dobar odnos

Jovana i Sale se tim povodom nisu puno oglašavali i trudili su se da sve detalje njihovog odnosa, kao i razvoda, sakriju od medija.

Pevačica Jovana Pajić, gostujući u jednoj emisiji, osvrnula se najpre na svoj nedavni povratak na scenu posle duže pauze. Kako je istakla – nije očekivala ovoliku pometnju posle samo jedne pesme.

Sada, dok maksimalno uživa u dobrom odazivu publike, takođe, Jovana se dotakla i svog propalog braka s Aleksandrom Cvetkovićem, koji se proslavio kao Sale Tropiko. Prisećajući se još njihovog upoznavanja, Pajićeva je naglasila da od pomirenja, uprkos pojedinim šuškanjima, nema ništa.

Jovana Pajić i Sale Tropiko svet novine svet portal

Rajko Ristić

“Nije prijatno nekoga kriti. Ja sam bila u vezi sa Saletom još dok sam bila u rijalitiju Farma. Dogovorili smo se tada da ne pričamo o tome, a onda je sve išlo spontano. Izašli smo u javnost i progovorili o svemu”, izjavila je za “Premijeru – vikend specijal” i dodala:

Pročitajte Ljubav ih je ponovo spojila – Jovana Pajić i Sale Tropiko saopštili prelepe vesti FOTO

“Ni Saša ni ja nismo bili u fazonu da preterano pričamo o braku, a posle toga i o razvodu. U dobrim smo odnosima onoliko koliko je potrebno i to mi je najbitnije. Glupo bi bilo da posle razvoda imamo razmirice. U javnost će izaći onoliko koliko dozvoliš, a mi smo pričali onoliko koliko je potrebno”, istakla je i objasnila da razvod ne mora da znači i loš kraj.

Jovana Pajić i Sale Tropiko svet novine svet portal

Rajko Ristić

“Razvod ne znači loš kraj. Kad misliš da ne možeš, život te demantuje. Kada imaš motiv ispred sebe, u mom slučaju to su deca, moraš da nastaviš dalje. Što se tiče priča o pomirenju, nema ništa od toga”, jasno je rekla, a onda je nastavila kratko i o svojim naslednicama.

“Uspela sam da sačuvam svoje ćerke od svih priča. Onoliko koliko je bilo u mojoj moći. To mi je najbitnije bilo.”

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić