Svet

December 11, 2021 21:00

By

Kaća Živković isprozivala Staniju: “GLUPA je i POKVARENA!” Starleta joj oštro odgovorila!

Stanija Dobrojević i Katarina Živković gostovale su zajedno u emisiji “Grand specijal”, gde su se uredno pozdravile, što je sve začudilo, jer se zna da je Kaća, tokom druge sezone Zadruge, najstrašnije prozivala starletu.

Kaća Živković isprozivala Staniju!

Kako Svet saznaje, iako su obe bile fine i nisu pravile skandale, u studiju se osećala negativna atmosfera, zbog konflikta od ranije. Tačnije, Katarina je tokom Stanijinog učešća u Zadruzi isprozivala starletu, jer je Stanija bila bliska s Vladimirom Tomovićem, i stala na njegovu stranu kada je udario Aleksandru Subotić, zbog čega je bio diskfalifikovan. Ona je tada pokušavala da opravda njegove postupke, što se Kaći nikako nije dopalo, pa je oplela po njoj.

Katarina Živković
Veoma je isfolirana osoba, bolje da ćuti, ispala bi pametnija. Podržala je nasilje i rekla da žena izaziva i bude išamarana i nokautirana od tamo nekog. Znači, ti si pokvarena, glupa, neinteligentna, ma, sve najgore – izjavila je tada Kaća, koja se sada sa Stanijom pozdravila.

Kaća Živković isprozivala Staniju!

RAJKO RISTIĆ

Ja Katarinu nikad nisam komentarisala, niti mi je inspirativna za to. Ja njoj i te kako jesam, verovatno zato što sam mnogo zastupljenija u medijima i mnogo interesantnija od nje, pa se kači na mene da dobije koji naslov. Ja protiv nje nemam ništa, neka me komentariše i dalje, nebitna mi je – rekla je Stanija.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ