Kaja Ostojić i njen verenik svet novine svet portal
Svet

June 2, 2024 22:00

By

Kaja pred venčanje prelomila, njena odluka iznenadila sve: Mladoženja ne zna šta da kaže zvanicama

Kaja Ostojić i njen verenik planiraju svadbu, pevačica otkrila detalje

Ljubavni život Kaje Ostojić često je u žiži interesovanja, a nedavno na jednoj promociji, pevačica se prvi put pojavila u javnosti sa verenikom Milošem Čujovićem.

Kaja Ostojić i njen verenik svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Kaja Ostojić i njen verenik planiraju vrlo neobičnu svadbu

Prema Kajinim rečima, Miloš nije ljubitelj javnih događaja, ali su ipak rešili pre malo više od mesec dana da se pojave zajedno i tako “probiju led”.

“Ne voli on i nije obožavatelj javnih dešavanja, ali smo rešili da probijemo led. Njemu nije prijatno da njegova žena ide sama po ovako nekim dešavanjima kao da je sama i to volim kod njega. Pored toga volim i njegov zaštitnički stav i posle dugog niza godina ponovo se osećam kao žena, zaista”, istakla je najpre za jedne medije ona, pa je nastavila o tome kako se njihova ljubav rodila iz prijateljstva.

“Da, naše prijateljstvo je dugo šesnaest godina ali su se sada neke stvari poklopile i sudbina je umešala prste. Međutim, može da se piše da smo šesnaest godina zajedno, neću zameriti”, istakla je pevačica, koja bi svakako volela da uskoro izgovori sudbonosno „da” svom izabraniku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Kaja Ostojić i njen verenik Miloš planiraju da se venčaju, a ona je otkrila i detalje kakvu svadbu priželjkuje.

Pročitajte Savršenu figuru duguje ovim pravilima – Kaja Ostojić otkrila kako je za kratko vreme skinula više od deset kilograma

“Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta… Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno. Što se tiče ostalih stvari maštam da bude u krugu prijatelja koje oboje volimo, porodice, da imamo dobru muziku i dobro vino”, rekla je Kaja i istakla da je priče koje kruže da se brzo razvodi ne zanimaju.

“Ne pravim od toga famu, moj jedan jedini razvod je bio komplikovaniji jer sam imala dete iz tog braka. Taj razvod je bio davno i nisam bila poznata tada. Sve posle toga, gde nema dece i zajedničke imovine, sve je lagano.”

AUTOR: Svet

FOTO: Ivan Vučićević, Instagram