horoskopski znaci
Svet

December 9, 2023 19:13

By

Ko ne ume da sakrije razočarenje: Ovako horoskopski znaci reaguju kad im se ne svidi poklon

Kako reaguju horoskopski znaci kada im se ne svidi poklon

Horoskopski znaci, verovali ili ne, očigledni kada im se nešto ne dopada ali svako ima svoj način. Nije uvek lako izabrati pravi dar za neku osobu, a najgore od svega je što ne umeju svi da sakriju razočaranje kad otpakuju nešto što im baš nije po ukusu. Novi broj magazina ASTRO ZONA, koji vas čeka na svim kioscima, otkriva kako da prepoznate kad neko koga ste želeli da obradujete nije baš oduševljen vašim poklončićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

Horoskopski znaci ovako reaguju kada dobiju poklon koji nije po njihovom ukusu 

OVAN
Ako „promašite” dar za Ovna, to nećete shvatiti jer će se on, kad ga otvori, ponašati kao da je to najbolji poklon ikada jer neće želeti da vas razočara.

BIK
Iako će se potruditi da vam pokažu da su zahvalni na daru, moguće je da će vas diskretno pitati jeste li sačuvali račun (za slučaj da im, kao, ne odgovaraju boja ili veličina). To je siguran znak da ste izabrali loš dar!

BLIZANCI
Blizance ćete teško „pročitati” – neće vam staviti do znanja da im se poklon ne dopada. Upravo suprotno – približiće ga svom srcu (bukvalno!) kako biste pomislili da ste izabrali pravu stvar!

Pročitajte Mesečni horoskop za decembar – Uzbudljiv rolerkoster kroz emocije i prilike na poslu za većinu horoskopskih znakova

RAK
Rakovi će sve vreme imati veštački osmeh na licu i ponavljati kako im se dar baš dopada (ako to naglase previše puta, moguće je da je upravo suprotno i da niste napravili dobar izbor).

LAV
Ako Lavu kupite džemper koji mu se ne sviđa, on će po svaku cenu želeti da vam dokaže da mu se dopada, čak će ga i obući pred vama i, za svaki slučaj, pozirati na fotografijama u njemu! Drugim rečima, neće vam reći da nije oduševljen!

DEVICA
Device su praktične, pa će vam, čak i ako im se vaš poklon ne sviđa, objasniti da je baš koristan i detaljno će vam obrazložiti kako će ga koristiti (čak i ako im ne pada na pamet da ga ikada upotrebe).

horoskopski znaci

ASTRO ZONA promo

Horoskopski znaci koji vas neće štedeti su… 

VAGA
Ni Vaga vam neće staviti do znanja da joj se poklon ne sviđa, pre svega zbog toga što ceni vaš trud da izaberete dar. Ovom znaku je namera mnogo važnija od samog poklona.

ŠKORPIJA
Ove osobe će glumiti da im se dar baš sviđa, ali će, čim odete, zaboraviti na njega i gurnuti ga u neki zabačeni ćošak!

STRELAC
Strelčevi vas neće štedeti! Iako će se potruditi da ne budu previše grubi, staviće vam do znanja da im ono što ste doneli nije po ukusu. To ne rade kako biste se osećali neprijatno, već kako bi vam pomogli da sledeći put napravite bolji izbor.

Pročitajte Retrogradni Merkur žestoko će protresti ove znakove, biće svega

JARAC
Pratite kako se Jarac ponaša kad otvori poklon. Ako vam na brzinu kaže hvala i onda još brže odloži dar sa strane, to je siguran znak da mu se ne sviđa!

VODOLIJA
Ako primetite da se Vodolija odsutno smeška i da je zamišljena dok gleda u vaš poklon, to znači samo jedno – uveliko razmišlja kome će ga proslediti!

RIBE
Pripadnici ovog znaka će pokušati da sakriju svoje razočaranje poklonom koji im nije po ukusu, ali neće uspeti u tome – na njihovom licu ćete jasno videti da ćete sledeći put morati više da se potrudite!

Još mnogo zanimljivih tema čeka vas u prazničnom broju magazina ASTRO ZONA, pa ako još niste nabavili svoj primerak – požurite do svog prodavca novina! Vidimo se na kioscima!

AUTOR: SVET

IZVOR: ASTRO ZONA

FOTO: Paolo Cordoni/Getty Images ASTRO ZONA Promo