Mesečni horoskop za decembar
Svet

December 1, 2023 10:15

By

Mesečni horoskop za decembar: Uzbudljiv rolerkoster kroz emocije i prilike na poslu za većinu horoskopskih znakova

Mesečni horoskop za decembar 2023. godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je mesečni horoskop za decembar koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

POSAO
POSAO: Sunce u Strelcu će sigurno doprineti ovom sazvežđu da bude više nego što je bio ranije. Buđenje ideja, novi planovi i kontakt sa inostranstvom, pred kraj meseca već bi trebali da imate jasne stavove o tome šta i kako treba da radite. Vi ionako imate veliku energiju koju možete i drugima da podarite, da pokrenete ono što ne bi pošlo za rukom drugim znakovima. Imaćete period naplaćivanja duga, posebno dobra saradnja sa osobama iz znaka Vodolija, Lav, Škorpija ili Strelac. Ženska osoba koja dolazi iz inostranstva treba da bude neko ko će vam značiti za bolju poslovnu budućnost.Treba da prihvatite saradnju.

LJUBAV
Dobar period za sve oni koji su slobodni. Ulazak Venere u znak Škorpije daće krila posebno prvoj dekadi Ovna da se okrenu zabavi i udvaranju. Rođeni u drugoj i trećoj dekadi tražiće mirniju vezu. Biće posebno naglašen period posle 20. u mesecu. Oni koji su zauzeti brak ili veza mogu biti u boljoj fazi slaganja sa partnerom posebno pred kraj godina kada se diže euforija oko novogodišnjih praznika.

ZDRAVLJE
Krvni pritisak,venska cirkulacija, način ishrane i promene na tom polju mogu pomoći u ozdravljenju.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za decembar, pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

POSAO
Teži period za Bikove, bar do druge polovine meseca. Postoji mogućnost da neko ko je bio dugogodišnji partner otkaže saradnju. Morate da budete stabilniji i racionalniji što i priliči vašem sazvežđu. Osoba sa kojom ste dugo radili i sarađivali će morati da vam otkrije pravo lice. Imate dobru saradnju sa Ovnom i Blizancima. Iako od jednog Jarca očekujete pomoć ona će doći ali u trećoj nedelji meseca. Bikovima je sada potreban novac posebno pred kraj godine kada
planiraju za ulaganje i dalje unapređenje posla. Imaćete duži put u inostranstvo pre nove godine gde ćete završiti dogovore za napredak u poslu i dobar start naredne godine.

LJUBAV
U ljubavi ste uvek optimista i raspoloženi za nove avanture. Period ovog meseca će biti pun izazova, mogućnosti za tajne ljubavi, prevare, obično se to dešava na poslu. Imate šansu za putovanje u inostranstvo a to upravo daje priliku za avanturu. Jedna muška Škorpija vas čeka kada se najmanje nadate, ako ste muškog pola onda možete očekivati udvaranje osobe koja je rođena u znaku Jarac,Vaga ili Rak. Oni koji su u braku ili vezi mogu pojačati strast partnera pa
da se on odnosi prema vama sa više pažnje i želje.

ZDRAVLJE
Treba pripaziti na donji deo tela, donje deo kičme i donje ekstremitete.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

POSAO
Dobra saradnja na polju trgovine ili komunikacija sa zemljanim znakovima Jarac, Devica, Bik. Sredina meseca može da bude napeta jer ćete želeti da završite sve što ste imali tokom godine. Neželite da ostajete dužni ili da sami sebi stvarate nerešene situacije. Imaćete pomoć jednog Ovna ili Škorpije koji bi mogli da vas posavetuju. Ne bi bilo loše da se konsultujete sa Jarcem oko zarade dodatnog novca. Uglavnom vi ste spremni za kraj godine kada možete realno da očekujete dobar završetak i tako zaokružite tekuću godinu. Blizanci su uvek spremni na najbolje pa će im i ovaj mesec takav biti.

LJUBAV
Veoma vam je stalo do partnera sa kojim ste. Ovo se posebno odnosi na one koji su u braku ili vezi. Planirate da ćete biti zajedno i u novogodišnjoj noći ali na nekom dalekom mestu, možda topli krajevi. Oni koji su slobodni mogu da budu u novom poznanstvu preko prijatelja a jedna Vodolija, Ribe, Rak ili Blizanci će biti zainteresovani za vas.

ZDRAVLJE
Dosta se dobro osećate, mada uvek treba obratiti pažnju na respiraciju pluća.

RAK

Horoskopski znak Rak

POSAO
Period prve polovine meseca mora da bude otežan jer imate saradnike koji su veoma teški i nestabilni. Stalno ćete brinuti o novcu i čekati da vam se razreše finansijski problemi. Bolji period za sve Rakove sledi od druge polovine meseca. Imaćete pomoć i imaćete podršku saradnika sa kojima ste nekada radili. Najbolje je da sarađujete sa zemljanim znakovima, posebno Jarac i Bik a ako imate poslovnu saradnju sa Ribama, onda ćete morati da sačekate novac ili projekat koji ste započeli. Bilo bi dobro da odete za inostranstvo od 10. decembra.

LJUBAV
Novo poznanstvo je moguće ali daleko od mesta stanovanja.Osoba koja će vas zainteresovati bi mogla biti i druge vere. Postoji mogućnost da se vežete za jednu Vagu ili Devicu. Iako vas osoba u znaku Blizanci zanima, moraćete da uložite dodatni napor kako bi je osvojili. Ponekad ste nejasni sami sebi. Osobe u braku moraju da budu pažljivije prema supružniku jer vaš odnos nije kako treba. Postoji mogućnost tajne veze. Kraj meseca ipak dočekujete u krugu porodice i srećnom okruženju.

ZDRAVLJE
Dosta pažnje treba da posvetite svojoj telesnoj težini.

Veliki mesečni horoskop za decembar donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

POSAO
Kao i uvek imate puno snage i energije da napredujete. Uglavnom dobru planetarnu energiju imate kada se u tranzitu Sunce nađe u nekom od vatrenih znakova, jer je i tada vama optimizam u porastu i samim tim imate volju i snagu da se pokrenete. Možda ćete doživeti razočaranje preko nekih prijatelja, ali i to će brzo da se završi jer ćete postaviti jasne standarde rada i saradnje sa vama. Novac vam stiže od sredine meseca a možete imati i neke bonuse koji će se pokazati kao prijatno iznenađenje. Uglavnom poslovi koji su dobri za mesec decembar su sigurno poslovi trgovine, saobraćaja i vezanost za mašine. Saradnja bi bila dobra sa Bikom ili Rakom. Kraj godine je za vas novi početak za budući period.

LJUBAV
Problema uvek može da bude jer ste veoma dinamična osoba pa partner šta god da kaže ili bude arogantniji prema vama možete očekivati burnu reakciju. Radite uvek na pomirenju. Ako ste slobodni onda očekujte da ćete pred kraj meseca imati zanimljivo poznanstvo sa osobom iz neke evropske države sa severa.

ZDRAVLJE
Jaki ste. Sunce tranzitno u dobrom aspektu sa vašim natalnim Suncem štiti zdravlje.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

POSAO
Stalno ste u nekom prelaznom periodu – moglo bi se reći. Vi treba da poslujete sa jakim i stranim korporacijama. Ukoliko vam je gazda stranac, možete imati izvesni konflikt. Ukoliko radite samostalno obratite pažnju na saradnike i radnike. Često ste meta ljubomore. Počnite to ozbiljno da prihvatite kako bi vaš autoritet opstao. Dobar period za novac od 12. u mesecu. Sa Devicama možete imati jako dobru saradnju sa Strelčevima više naglašen flert na poslu nego sam
rad, dok će Bik jako pozitivno uticati na razvoj vaše svesti prema samom poslovanju.

LJUBAV
Vi ste u periodu velike ljubavi i treba da iskoristite dobre aspekte. Pokušajte da na tren budete slobodniji i izađete iz tog zatvora Device i čednosti i na taj način pustite pravu unutrašnju enegiju ljubavi da dođe do izražaja. Partner je uz vas a možete da započnete i zajednički život, što bi bilo najbolje. Dobar period sa Vagama, Jarčevima i Škorpijom. Device u braku ili dužoj vezi razmišljaju o proširenju porodice ili kupovini neke nekretnine.

ZDRAVLJE
Treba obratiti pažnju na kardio sistem i urogenitalni trakt.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

POSAO
Vraćate se u život. U drugoj nedelji meseca možete da očekujete preokret i da samo poslovanje preusmerite u svom pravcu. Bilo je konfuznih momenata ali ste zaista uspešno prebrodili svačiju sugestiju, ipak na kraju ste svoji. Imate ponude pred sam kraj meseca za inostranstvo a novu godinu možete upravo i tamo dočekati zbog važnih projekata. Strelac, Ovan i Bik su dobri za saradnju. Imaćete jedan susret sa osobom iz znaka Ribe sa kojom ćete stvoriti vizuelni efekat projekta sa kojim ste se ,,upleli,,. Novac vam stiže malo po malo tokom meseca ali kraj godine bi trebao da bude definitivno velika dobit, bar onoliko koliko vi smatrate da je dovoljno da pokrijete sve nedostatke koje ste imali u predhodnom periodu.

LJUBAV
Povratak stare ljubavi će podići raspoloženje ali to je takozvano ,,poravnanje karme,, dve osobe koje su morale ponovo da se sretnu. Do kraja godine, meseca možete očekivati rasplet sa ,,starom sudbinom,, i ulaskom u novu. Novo poznanstvo vam sledi kroz posao, inostranstvo ili preko prijatelja. Dobar odnos i velika strast sa Rakom. Zatim jedna osoba rođena u vašem znaku Vaga vam može biti važna, posebno ako ste ženskog pola. Ukoliko ste muškarac Vaga onda ćete
imati veliku romansu sa ženom Blizanci. Vage u braku ili vezi, čekaju kraj godine kako bi proveli lepe trenutke u inostranstvu sa porodicom.

ZDRAVLJE
Fizička kondicija najvažnija.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za decembar, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

POSAO
Morate da se skoncentrišete tokom meseca jer do kraja godine imate važna rešavanja na sudu. To svakako ima značaj za dalji rad i poslovanje, posebno ako imate firmi, kompaniju ili neku veću trgovačku radnju. Dobar odnos sa zemljanim i vodenim znakovima. Ribe su jako dobre kada je intuicija u pitanju i kada se rešavaju neke nedoumice. Devica će vam biti dobra kao knjigovođa i savetnik za praktične stvari, dok Jarac može da vas poveže sa bitnim ljudima.
Važno je da budete sigurni u sebe i da na taj način uradite ono što bi se očekivalo od vas a to je da novac koji ulažete u nove projekte bude uvećan već početkom naredne godine.

LJUBAV
Vi ste bili veoma nepažljivi kada je stalni partner u pitanju. Postoji mogućnost da budete u nekoj vrsti izolacije, odvojenosti od stalne ljubavi uprvo zbog vašeg stava prema voljenoj osobi. Pokušajte da se promenite jer imate dobar ljubavni planetarni period od druge polovine meseca. Slobodne Škorpije mogu biti okrenute više nekoj vrsti tajnih ljubavi ili vezanosti za partnera posesivno, gde neće videti pravu sliku o njoj. Savet je svakako razum i promišljenost osobine koje nisu ovom znaku nepoznate.

ZDRAVLJE
Čuvajte kičmu, grlo, pluća.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

POSAO
Očekujete jednog Lava koji treba da započne saradnju sa vama. Imate povoljne aspekte i možete startovati mesec jako dobro i povoljno. Okupićete ljude, saradnike mnoge oko vas i očekivanja za uspeh su realna. Mada ste ponekad i previše opušteni pokušajte da taj svoj entuzijazam spustite u realne granice jer će vam novac i dalje trebati za ulaganje i širenje posla. Ukoliko imate rešavanje na sudu pokušajte da to rešite do 20. u mesecu. Putovanje u inostranstvo
u drugoj polovini meseca, za neke Strelčeve prekookejanske države veoma aktuelne za dobar posao.

LJUBAV
Bićete privučeni vatrenim i vazdušnim znakovima. Možete očekivati da vaša prava ljubav tek dolazi tokom druge polovine meseca i samim tim možete otvoriti polje emocija. Sa Vodolijom imate jako dobru interakciju i sigurno je da ćete biti u vezi sa takvom osobom. Bik vas voli i očekuje vašu pažnju. Iako ste vi za zemljane znake neuhvatljivi ipak možete da računate na vernost i strast. Strelci u braku ili vezi imaju jako dobar period pred kraj godine kada im se otvara kraći put gde mogu da pojačaju svoju ljubav.

ZDRAVLJE
Dosta dobro, nema težih promena.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

POSAO
Najbolje je da sami krenete svojim putem. Vi ste veoma odgovorna osoba i imate puno želje, snage, energije i upornosti, tako da za vas težak period ne postoji. Početak meseca težak a druga polovina veoma povoljna za razmišljanje i pokretanje ideja i samog posla.saradnja sa Ovnom, Lavom, Vodolijom može da bude veoma povoljna jer ćete sigurno napredovati i izgraditi poslovni plan koji vam je namenjen. Putovanje za inostranstvo krajem godine. Dobri poslovni potezi sa Holandijom, Nemačkom i Slovenijom. Oni koji želi sopstveni biznis najbolje da se pokrene od naredne godine.

LJUBAV
Zanimljiv period. Cela godina je bila obojena prošlošću. Stara ljubav je aktuelna i dalje ali ima izvesnih blokada. Morate da se okrenete budućnosti. Vi ste karmički znak, a to znači da se često vraćate u prošlost i često imate epizode bivših događaja. Morate da izađete iz tog kruga jer ste veoma nadahnuti a imate i dobre aspekte za novu ljubav i nov život. Važno je da se pokrenete. Jarčevi u braku ili vezi imaju dobar period od treće nedelje meseca, posebno oni koji su rođeni u drugoj dekadi znaka. Srećan je kraj godine a početak nove možete da očekujete u velikom društvu na nekom luksuznom mestu.

ZDRAVLJE
Imunološki sistem najvažniji tokom hladnih dana.

Mesečni horoskop za decembar za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

POSAO
Potrebna vam je podrška prijatelja. Oni su sada vaša zvezda vodolja. Verujte. Ponekad ste nekontrolisani ateista koji pokazuje oholost i preteranu hladnoću prema drugima. Pokušajte da se opustite i pustite druge da vas vode. Imate dobar period posle 10. u mesecu. Tada vam sledi napredak i nove ideje se projektuju kroz uspeh i vaša moć dolazi do izražaja. Saradnja sa Jarcem potrebna, Strelac može da bude od velike koristi i Vaga neko ko će vam dati prave pravne savete. Do kraja meseca ili godine imaćete pravu sliku o tome kako i šta dalje u budućnost, što i predstavlja Vodoliju kao znak budućih i novih projekata.

LJUBAV
Želite mir. Imate vezu koja je konfuzna i koja vam ne daje stabilnost. Ali, šta je dobro u svemu tome? Dobro je to što ćete ipak imati i veću strast i veći užitak. Ono što je važno da vas ta osoba voli i želi. Netreba da imate nesigurnost oko toga. Vodolije u braku traže podršku partnera na svim životnim poljima. Dobar period za sve Vodolije od 17. u mesecu.

ZDRAVLJE
Nervni sistem poremećen. Sklonost ka problemima srca i pluća.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

POSAO
Vama je decembar jedan od interesantnijih meseci u godini. Pojačanu intuiciju imate. Sve što vidite putem vašeg srca to se i ostvari. Bićete u novim radnim zadacima tokom druge polovine meseca, a pravo poslovno ,,ludilo,,vas očekuje na samom kraju godine. Novac veći preko znaka Ovan,Vodolija ili Jarac. Inostranstvo već od samog početka meseca. Vi ste spremni da novu godinu započnete u pozitivnom bilansu.

LJUBAV
Udaljeni ste od partnera. Pokušajte da priđete na neki neobavezan način. Pokušajte da budete zanimljivi i pomalo intrigantni. Ipak ste Neptun koji je tako daleko i neuhvatljiv, nejasan za materijalni um. Pred kraj godine imaćete dobar period za pomirenje. Dok slobodni imaju pojačanu energiju i privlače na sve strane. Biće vam zanimljivo na putu pred novu godinu i tamo imate poznanstvo. Ovde ćete biti okupirani jednom Škorpijom koja vam neće dati mira. Ako
uđete u vezu sa Vagom očekujte tu vezu do tri meseca. Stoga je najbolje da birate osobe iz sazvežđa zemlje jer ćete sa njima imati pravi put u sigurnu ljubav i stabilnost.

ZDRAVLJE
Važno je da imate podršku partnera i vaše zdravlje je mnogo bolje.