Karleuša i Jovana Joksimovć u jutarnjem programu
Svet

September 27, 2023 18:15

By

Jelena i Jovana oduševile naciju, ali… Karleuša nije ostala imuna pa je ovako prokomentarisala Joksimovićevu FOTO

Karleuša i Jovana Joksimovć u jutarnjem programu oduševile naciju

Visoke kriterijume Jelene Karleuša teško je ispuniti ali čini se da je Jovana Joksimović u potpunosti uspela da oduševi našu pop divu. Osim što supruga Željka Joksimovića pleni neverovatnom harizmom i britkošću, Jovana je jutros u programu ostavila snažan utisak na Karleušu u emisiji “Uranak” na televiziji K1.

Karleuša i Jovana Joksimovć u jutarnjem programu

Savršen spoj dvaju energija

Karleuša i Jovana Joksimovć u jutarnjem programu dokazale su da njihova saradnja traje već godinama da se poštuju pre svega, a razgovor koji su vodile definitvno je bio u znaku dobrih vibracija, poslovnih uspeha…

Tako Jelena Karleuša nije ostala imuna da ostavi svoj lični pečat na susret s Jovanom putem društvenih mreža.

Pročitajte Isplivala dugo čuvana tajna – Evo čime se Jovana Joksimović bavila pre nego što je postala voditeljka

– Retke su žene koje ostavljaju bez daha svojom lepotom, harizmom, inteligencijom i stavom – poručila je Karleuša uz fotografije svog susreta s Jovanom Joksimović.

Karleuša i Jovana Joksimovć u jutarnjem programu

Jelena Karleuša ovako o Jovani

Jelena Karleuša i Jovana Joksimović oduševile barbiecore stilom

I dok je pevačica odabrala pink mini-haljinu, i voditeljka je imala svoju verziju barbiecore trenda, a opredelila se za vrlo šik stajling koji možemo da zamislimo u bezbroj prilika.

Pročitajte Jelena Karleuša oštro o spekulacijama, domaćoj estradi i muzici koja se plasira

Jovana, koja neretko nosi animal dezene, sada je odabrala bluzu s leopard printom, a opredelila se za ljubičasti model ukrašen koralno-crnim šarama, koja definitivno ostavlja utisak.

Karleuša i Jovana Joksimovć u jutarnjem programu

Odlična saradnja i odličan spoj energija

U pitanju je komad s kratkim rolka-okovratnikom i podvrnutim rukavima, koji je voditeljka kombinovala sa crnom dubokom suknjom, elegantnim pencil modelom koji je istakao bluzu u prvi plan.

Ova kombinacija dodatno je istakla Jovaninu novu boju kose, koja je sjajno osveženje za jesenju sezonu nakon što je neko vreme bila crvenokosa, a svoje izdanje upotpunila je decentnim nakitom i ručnim satom.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram