Svet

28 Marta, 2021 13:30

Karleuša „IZREŠETALA” takmičarku pa se okrenula i otišla!

Ni nakon skandala koji je izbio zbog diskvalifikacije Vanje Knežević, Jelena Karleuša svojim izjavama ne štedi nijednog takmičara u „Zvezdama Granda”.

Karleuša ne prestaje da rešeta

Na meti Karelušinog „rešetanja” bila je takmičarka Marina Radosavljević koja se predstavlja kao Maky, a JK joj nije „oprostila” slovo „Y“ u njenom imenu, i haljina koju je imala na sceni.

Ta haljina austrijske mlekarice ti je baš legla – rekla je Ana Bekuta takmičarki u šali, ali Jelena, očekivano, nije bila uopšte blaga.

 

Marina, uopšte nije problem u tvom pevanju. Ali šta, devojko, sa tobom nije u redu? Moram da te pitam… Zar ti ne zvuči u startu Marina Radosavljević Maky – sa ipsilon – da nešto nije u redu?! Kakva Maky, bre?! U 2021. godini ne možeš to da budeš, imamo Viki, nije ona VikU… Zar ti već u startu ne zvuči da ništa napraviti nećeš?! Pogledaj kako si se obukla! Imaš li Instagram, imaš li moj Instagram?! Gledaj, pitaj, traži savet! – glasna je Karleuša, prenosi Mondo.rs, a zatim je usledila mala rasprava sa takmičarkom Marinom.

Pratim, ali ne mogu toliko da se razgolitim – odgovorila joj je takmičarka.

Nije poenta u skidanju, nego u dobrom ukusu. Ja sam jedina gola žena u Univerzumu koju stalno proglašavaju za najbolje obučenu –  a takmičarka ju je potom pitala kako misli da bi trebalo da bude obučena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

– Devojko, ne možeš da pevaš „Zašto mi srce rani“ i „Leti, leti, bijeli golube“ obučena tako! To je šund! I da budeš Maki sa ipsilon! – vikala je Jelena.

Nije poenta u goloj gu*ici, poenta je u magiji! Ja ću vas sad napustiti, jer ne mogu da slušam dalje – rekla je Jelena, uzela torbicu, okrenula se i otišla, prenosi Mondo.rs.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ