Svet

31 Januara, 2022 20:00

Karleuša otkrila da joj je Ksenija priznala da je i dalje zaljubljena u bivšeg muža Vučića!

Legendarna novinarka Ksenija Vučić sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu gde su je na večni počinak ispratiti prijatelji, kolege i porodica.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Među prvima na Novo groblje stigli su predsednik Aleksandar Vučić, bivši suprug preminule novinarke, i njihovo dvoje dece, Danilo i Milica,  Zoran Radojičić, Andrej Vučić, Zoran Đorđević.

Među prisutnima našao se i pevač Sloba Radanović, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, novinar Milomir Marić, Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja, direktor Pink televizije Željko Mitrović koji je na Novo groblje stigao sa pevačem Oliverom Mandićem i suprugom Milicom.

ATA/IMAGES

Poslednjem ispraćaju poštovane voditeljke prisustvovali su i političari Milovan Bojić i Vojislav Šešelj, koji se pojavio u društvu svojih sinova, zatim premijerka Ana Brnabić, Maja Gojković, ministri Nebojša Stefanović, Milan Krkobabić, Anđelka Atanasković, Branislav Nedimović, Tomislav Momirović, političar Čedomir Jovanović potom zamenik gradonačelnika Goran Vesić, nekadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić, Miloš Vučević, Ivica Dačić, pevači Nikola Rokvić i Jelena Karleuša, Gordana Šaulić, gradonačelnik Zoran Radojičić, operska pevačica Jadranka Jovanović, Nebojša i Lav Pajkić, Vladimir Đukanović, veliki broj poznatih ličnosti iz sportskog, kulturnog i javnog života.

Pročitajte: SAHRANA Ksenije Vučić: Na poslednjem ispraćaju mnogobrojne ličnosti iz javnog života!

Od prve supruge predsednika Srbije posledni pozdrav majci uputila su njihova deca, Danilo i Milica.

– Kraljice naša, hvala ti za pravi put koji si nam pokazala, kao i za svu ljubav koju si nam pružala. Neka te anđeli čuvaju. Vole te najviše tvoji Danilo i Milica – piše u čitulji.

Iznenadna smrt Ksenije Vučić potresla je porodicu, prijatelje i poštovaoce, a među onima koji su pokojnu novinarku izuzetno cenili je i Jelena Karleuša.

-Ako vam kažem da mi je pomogla oko sahrane majke, onda sam vam sve rekla… Ona je bila osoba koju sam zvala za pomoć. Od tolikih muškaraca, ja sam imala nju. I svaki put je pružila ruku čista srca. Mnogo sam tužna zbog njene smrti… Otkriću i jednu istinu o njoj za koju mislim da mi ne bi zamerila… Do poslednjeg dana je bila zaljubljena u bivšeg muža i pričala samo o njemu i deci. Počivaj u miru, draga Ksenija. Svako ko te je znao, sada je mnogo tužan – napisala je Jelena Karleuša na svom Instagramu.

Inače, tužnu vest je objavio predsednik Aleksandar Vučić svom Instagram profilu.

– Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini, preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje dece, Danila i Milice, moja prva supruga – napisao je Vučić.

Pročitajte: Severina „bacila“ oko na Novaka Đokovića!?

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM/PRINTSCREEN/YOUTUBE