Svet

12 Maja, 2022 13:44

Karleuša ispljuvala kolege, a zatim jednu pevačicu digla u nebesa: U gomili idiota ona je bljesak

Karleuša podržala Konstraktu

Jelena Karleuša oduševljena je Anom Đurić Konstraktom, te je na svom Instagram storiju podelila svoje mišljenje o našoj predstavnici na Evroviziji, koja večeras nastupa u drugom polufinalu sa rednim brojem tri.

konstrakta

Irena Klein

Karleuša podržala Konstraktu i pre nego što je izabrana za srpskog predstavnika

Konstrakta je večeras pod rednim brojem 3. Vi znate koliko meni taj broj znači i koliko sam opsednuta tim brojem. Predosećam veliki uspeh. Pesma i koncept su top, a Konstrakta mega kul lik. Baš mi se dopada – započela je Karleuša, pa nastavila:

ATA/IMAGES

Ta njena posebnost je tako inspirativna. U gomili apsolutnih idiota i polumozgova koji se danas na našim prostorima bave muzikom i kojima bih zalepila šamarčinu već na pola prvog stiha (da, toliko mi idu na k..), ona je bljesak! Šaljem joj puno poljubaca i čitavoj ekipi želim svu sreću u Torinu – napisala je JK na svom storiju.

Na kraju, Karleuša je pozvala sve da glasaju za Konstraktu.

Pročitajte: Nakon renoviranja vile Jelena digla komšiluk na noge: U dvorištu osvanuo prizor koji će uznemiriti i Duška (FOTO)

U mislima šaljem cunami pozitivne kreativne energije našoj predstavnici! Neka nam broj 3 donese sreću! Go Konstrakta! Go Serbia! Go No – završila je pevačica.

Podsećamo, Karleuša je i tokom izbora za srpskog predstavnika na Evroviziji pružila podršku Konstrakti, dok su neki bili protiv nje, a sad pozivaju narod da glasaju za nju.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN