Svet

18 Februar, 2022 12:00

PAPARAZZO! GRUDI NA IZVOL’TE KATARINE ZIVKOVIĆ!

Katarina Živković, folk pevačica i nekadašnja učesnica rialitija “Farma”, često u veoma provokativnom izdanju krasi naslovnice domaćih medija a nedavno je svojim pojavljivanjem sve iznenadila svojim bujnim poprsjem.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ovaj put Kaća je pokazala zavodljivo telo u uskoj haljini roze boje, pa je „pomutila um“ jačem polu, jer grudi popularne pevačice u pripijenoj ultra kratkoj haljini izazvale su veliku pažnju.

Pevačica koja važi za jednu od najatraktivnijih javnih ličnosti,  iznenadi javnost svaki put kada objavi  neke provokativnije fotografije na svom Instagram nalogu, jer kako je i sama istakla više puta, ne voli da se polemiše o njenom fizičkom izgledu u javnosti, a najviše  joj smetaju komentari o njenim grudima.

Pročitajte: Katarina Živković je ovako zagrmela pred svima i priznala da ne odgovara na nekulturna pitanja! (FOTO/VIDEO)

Pevačica je svojevremeno progovorila o dekolteu o kojem sada priča cela Srbija, te je jednom prilikom rekla da nije ugradila silikone, da bi zadivila muškarce ili zbog karijere već zbog toga da bi bila zadovoljnija sobom.

-Ranije se nisam osećala dovoljno zrelom za to. Mislim da sam do sada bila premlada za promene na telu i da bi bilo nepromišljeno da sam ih ranije ugradila. Razmislila sam dobro i stavila sam silikone prvenstveno zbog sebe, a ne zbog muškaraca i karijere- objasnila je zanosna brineta svojevremeno.

Pevačica Katarina Živković je davne 2014. godine ugradila silikone, u jednoj privatnoj klinici u kojoj je u  tajnosti povećala svoje grudi dobrom četvorkom, te se tako Kaća  pridružila plejadi pevačica iz ‘Granda’ koje su ugradila silikone: Jelena Kostov, Jelena Gerbec, Tanja Savić, Aleksandra Prijović.

Pročitajte: Halid Muslimović otkrio kakva je Vesna Zmijanac u krevetu!? „Kao žena me nije privlačila, palio sam se na Zoricu Brunclik!“

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ