Star

13 Maja, 2021 18:00

Kija drži Matoru u šaci! „Neka nastavi da mi VREĐA majku, izneću sve DOKAZE o njoj!”

Kija Kockar je besna kao ris od kada Matora izvređala njenu majku Nadicu. Njih dve su bile dobre drugarice, pa Kristina ne može da veruje šta Jovana radi samo bi odbranila Ša koji ima sukob sa Nadicom.

„NADICA JE VELIČINA ZA SVE TAMO, TO NE MOGU DA PODNESU“!

„Kija je obećala Nadici da se javno neće oglašavati povodom njenog učešća i to poštuje. Ali joj uopšte nije svejedno i jako teško podnosi kada joj vređaju majku. Žena od njih ne može da progovori, odmah svi skaču, ne znamo čega se boje, da im Nadica ne odnese pobedu… Kada su bili sukobi sa Tarom i Ša, Kija je rešila da ih tuži jer su i nju upleli u tu raspravu, ni krivu, ni dužnu. A sada je baš zabolelo kada je Matora skočila na Nadicu. Da su njih dve imale lični sukob, pa i nekako, nego je Matora skočila da bi odbranila Ša, a njega ni majka rođena ne može da odbrani. Matora kao da zaboravlja šta sve Kija o njoj zna! Ima je u šaci za gomilu stvari! Ako bi iznela dokaze o njoj, Matora bi morala da beži iz Srbije. Čim izađe iz rijalitija, moraće da se suoči s Kristinom, a do tada bi joj bilo bolje da Nadicu ostavi na miru”, priča nam izvor i dodaje:

„Kija je do sada ćutala, ali je Jovana prevršila svaku meru. Ima i ona majku, pa neka se zapita kako bi bilo da se Kija tako obrati njenoj mami”, završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ