Komšije Darka Lazića svet portal svet
Svet

June 21, 2024 17:07

By

Darkove partnerke na meti komšija: Za jednu njegovu bivšu nemaju lepu reč da kažu

Komšije Darka Lazića prokomentarisale njegove partnerke

Komšije Darka Lazića nedavno su otkrile šta se dešava u Brestaču posle udaje pevačeve majke, a sad su odlučile da progovore i o još nekim detaljima iz njegovog života.

Komšije Darka Lazića svet portal svet

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Između ostalog, komšije su ispričale i koliko se Lazić promenio otkad je u braku s Katarinom, a nisu krile ni šta misle o njegovim prethodnim partenrkama.

– Darko se mnogo promenio od kada je sa Katarinom. Nekako deluje normalnije, ne divlja kao nekada. Posle razvoda od Ane Sević ponašao se kao klinac. Lumpovao do zore, izlazio, vozio automobile besneo je po selu, nismo mogli da spavamo noćima od njega. To je bilo strašno. Sada kada je sa ovom malom, deluje baš srećno. Viđamo ih zajedno, a dođu mu i deca – kaže jedna starija komšinica koja živi blizu Lazića.

Komšije Darka Lazića jednu njegovu partnerku baš i ne hvale

– Ovde je jedna lokalna kafana. Okupi društvo iz sela i ostanu do zore. Tu se lumpovalo, pilo, trošile su se silne pare. Znao je za noć da potroši i po hiljadu evra. Njegova majka je živce izgubila sa njim.

Komšije Darka Lazića svet portal svet

Ata images

Ali kao i svaka majka slaba je na decu, pa tako i ona na njega. Mnoge noći je proplakala zbog njega. Samo se nadala da će doći neka žena da ga smiri. Mislila je da je to Marina, ali ne. Očigledno je i ona bila mlada pa nije uspela. Ova Kaća je ozbiljna vidi se da je smirena ženica i da sa njom uživa – dodaje druga komšinica.

Komšije Darka Lazića svet portal svet

Ivan Vučićević

– Kada se saznalo da je u drugom stanju tu je u dvorištu bila fešta. Muzika je bila ceo dan, vatrometi, ma ludilo pravo. Neka mu je srećno, neka se samo rađaju deca. Valjda se sada konačno smiri i da se ponaša shodno godinama. Ponaša se kao da je završio srednju. Skoro 40 godina, a da se ponaša kao derište. Ma razmažen je uvek bio. I kao dete. Uvek je voleo da bude u centru pažnje.

Komšije nisu baš bile oduševljene sa pevačevom prvom suprugom Anom Sević.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES