Svet

24 Jula, 2020 14:15

Komšinice OPLELE po Subotićki! „Ćerku šalje SAMU u prodavnicu, jadnica se sva POGUBI!“

Nekadašnja zadrugarka Aleksandra Subotić uživa u blagoslovenom stanju.

DRUŽI SE SA KONTRAVERZNOM STARLETOM!

Ljubavno gnezdo u kom će živeti sa svojim verenikom Pecom nije još uvek izgrađeno do kraja, pa Aleksandra trudničke dane provodi u jednom stanu u Novom Sadu.

Komšinice koje svakodnevno viđaju bivšu zadrugarku, imale su dosta toga da otkriju, prenosi Kurir.

„Pre neki dan dolazila je sa starletom Ninom Prljom, zajedno su bile u prodavnici. Često svoju ćerku Magdalenu pošalje samu u prodavnicu sa spiskom, medutim, ona se jadna sva pogubi i onda ne zna šta tačno treba da kupi. Tražila je njena ćerkica neke novine za svoju mamu. Aleksandra izgleda slično kao na Instagramu. Uvek dođe sređena, nebitno da li je deset ujutru ili je radnja pred zatvaranje. Uvek ima šminku”, ispričala je prodavačica iz obližnje radnje.

Frizerka iz naselja takođe je otkrila neke zanimljive detalje:

„Viđam Subotićevu, ali nije mi ona neka posebna ličnost. Sretala sam je i na slavama i krštenjima, ali je ne gledam kao javnu ličnost. Vidim je ponekad sa njenim partnerom Pecom kako se šeta po kraju. Često jedu u restoranu preko puta, imaju otvoreni mesečni račun gde im je plaćeno, ona i njena ćerkica Magdalena mogu da poruče šta god požele.”

Prodavačica kaže da Aleksandru baš nikada nije videla u opuštenom izdanju.

„Lepa je i dobra, ali ne srećem je često. Mnogo je lepa uživo, ali stalno je doterana, nikada je ne vidim u opuštenom izdanju. Primetila sam da se ugojila tokom trudnoće, ali i dalje izgleda sjajno”, otkrila je prodavačica.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET