jašar
Svet

June 7, 2023 12:30

By

Jašar saoseća sa bolom porodica žrtava: Koncert na Tašu pomeren zbog pomena

Koncert Jašara Ahmedovskog otkazan

Više od četiri decenije publika je čekala na koncert Jašara Ahmedovskog u Beogradu, a zbog tragičnih događaja u Srbiji moraće da sačeka još tri meseca. Poklapanje datuma njegovog muzičkog spektakla sa pomenom žrtvama dva masakra navelo je muzičku legendu da pomeri svoj koncert na Tašmajdanu za kraj leta, pa će tako publika moći da ga čuje na istom mestu 9. septembra.

Pročitajte Spektakl za nezaborav – Jašar posvećuje deo koncerta Ipčetu

Koncert Jašara Ahmdovskog na Tašu

Ata images

– Kao i svi, duboko sam pogođen tragedijama koje su se desile u našoj zemlji. Kada mi je javljeno da će četrdesetodnevni pomen žrtvama biti održan upravo na dan mog koncerta, odlučio sam da se koncert odloži. U danu kada tolike porodice oplakuju svoje najmilije, nije vreme za pesmu. To je bila najteža, ali i najlakša odluka koju sam u karijeri doneo, izvinjavam se ako sam nekome poremetio planove, i obećavam da ću im se odužiti kako god budem znao u vremenu koje je pred nama, a prvu priliku imaću na koncertu gde ću dati sve da napravim veče za nezaborav – rekao je Jašar.

Pročitajte Vreme teče, a ljubav sve jača – Rasprodat VIP sektor za Jašarov koncert na Tašmajdanu

Beogradski koncert Jašara Ahmedovskog

Karte kupljene za prvi datum važe i za novi termin, zamena je moguća, a u VIP sektoru, za barskim stolovima i u parteru 2 već dugo nema slobodnih mesta tako da je onima koji žele da čuju folk legendu zasad na raspolaganju mali kontigent ulaznica na tribinama i u parteru 1. Ulaznice za koncert dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

AUTOR: SVET

IZVOR: PROMO

FOTO: PROMO