Kako nositi kožne pantalone
Svet

October 24, 2023 13:15

By

Kožne pantalone su neizbežne ove jeseni: Poznate dame savetuju kako da ih nosite (foto)

Kako nositi kožne pantalone vidimo iz primera poznatih dama

Koža je ove jeseni apsolutni hit, a kožne pantalone i helanke nose se već nekoliko sezona. Ipak, mnogi su i dalje u dilemi kako nositi kožne pantalone i na koji način ih je najbolje kombinovati. Ove pantalone skinule su sa modnog trona čak i farmerke, a mogu da se kombinuju uz apsolutno sve, kao i farmerice.

Kako nositi kožne pantalone

Bele majice, rolke, topovi, korseti… Sve je to ono što se apsolutno slaže uz kožne pantalone. Glumica Nina Seničar odlučila se za crne, široke pantalone od eko kože, uz koje je uparila kaubojke, dok je kao gornji deo izabrala krem rolku koja je odličan izbor za dnevni izlizaka.

Pročitajte Anastasija Ražnatović pokazala kako da se obučete za malo novca – Njena kombinacija idealna je za sve prilike 

Mira Škorić se odlučila za kombinaciju potpuno drugačiju od Ninine. Dosledna svom rok fazonu, Škorićeva je izabrla kožne pantalone s džepovima, uz koje je obukla mantil neobičnog kroja. Sve to upotpunila je čizmama koje, kako modni znalci tvrde, više nisu u trendu.

Kako nositi kožne pantalone

Za razliku od Nine i Mire, Ana Bekuta se opredelila za kožne helanke preko kojih je obukla cvetnu tuniku. I dok u poslednje vreme za javna pojavljivanja često bira tunike, Ana je prvi put u javnosti obukla helanke, čime su svi bili iznenađeni.

Kako nositi kožne pantalone

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES