Burma Anastasije Gudelj portal Svet
Svet

October 20, 2023 19:48

By

Anastasija Ražnatović pokazala kako da se obučete za malo novca: Njena kombinacija idealna je za sve prilike

Autfit Anastasije Ražnatović je idealan za jesen

Anastasija Ražnatović važi za ženu koja prati modne trendove, pa svi oni koji slede njen stil mogu da budu sigurni da neće pogrešiti kada je izbor garderobe u pitanju. Dok smo kod njene majke navikli na eleganciju autfit Anastasije Ražnatović je dosta opušteniji, a kao takav pogodan je za posao, dnevne, ali i opuštene večernje izlaske.

Pročitajte Niko je ne bi prepoznao – Ovako izgleda Anastasija kada se pojavi na fudbalskoj utakmici FOTO

A, stil koji neguje pevačica pogodan je i za utakmice, što je Anastasija dokazala na nedavnoj utakmici u Budimpešti. Tasa je cvetnu haljinu upotpunila kožnom jaknom, a uz sve to obula je čizme koje su u trendu već dve godine.

Autfit Anastasije Ražnatović

Instagram

Anastasija je jednom prilikom istakla da se ne ugleda na majku ni kada je muzika, ni kada je oblačenje u pitanju.

– Imam svoj fazon, stil koji guram, idem polako. Mislim da ništa ne treba da se upoređuje. Ona me ne opominje za stajling, pre se dešava da mi Veljko kaže: “U tome si krenula?” nego mama – ispričala je ranije pevačica.

Autfit Anastasije Ražnatović

Instagram

Ražnatovićeva je istakla da nikada nije pridavala značaj brendiranim stvarima, te da joj je oduvek bilo bitno da joj nešto dobro stoji.

– Privatno, iskreno da vam kažem, oblačim se po tim najpristupačnijim brendovima. Nije mi bitno koliko nešto košta. Bitno je da mi se dopada i da mogu da uklopim sve te stvari i, naravno, da mi dobro stoji – rekla je Anastasija u emisiji “Ekskluziv”.

I zaista, ma kakve marke da su stvari na Anastasiji, slične mogu da se pronađu i u radnjama kao što su H&M i Zara, koje su dostupne i sasvim običnim devojkama.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM