kristijan golubovic
Scandal

3 Novembra, 2021 12:49

Kristijan Golubović OTPEVAO duet sa Borom Čorbom pa tražio čitavo BOGATSTVO! Evo kako im je uzeo pare!

Kristijan Golubović sa svojom devojokom Kristinom Spalević, snimio je duet, koji će uskoro biti obajvljen. Malo ko zna da ovo nije prvi put da se Kristijan okušao u muzičkim vodama. Kristijan Golubović je 1993. godine na poziv Bore Đorđevića i njegovog menadžera, repovao u pesmi Kamenko i Kremenko, na albumu Zbogom, Srbijo. Iako je rekao da će to za Boru biti besplatno, naknadno je od izdavača tražio čak 20.000 nemačkih maraka i sve to u vreme inflacije kada su plate iznosile svega pet maraka.

Kristijan Golubović otpevao duet i uzeo ogromne pare!

To što je tražio bilo je pravo bogatstvo, ali on je izvukao novac. Kako – znaju samo Kristijan i vlasnik izdavačke kuće, pomenuti menadžer. Bora Đorđević se svojevremno prisetio saradnje sa poznatim Krletom.

bora čorba

Kristijan je pevao na tom albumu, ali ja nemam nikakve veze sa tim parama koje su uzete. On je imao posla sa mojim tadašnjim poslodavcem, odnosno sa čovekom koji je finansirao album, a koji je sada pokojan, nesrećnik. On je regulisao te stvari, a moje je bilo samo da otpevam pesme. Meni se dopadalo kako Kristijan priča i mislim da je okej dečko, po onome koliko smo se poznavali. Otpevao je na svoj, veoma autentičan i simpatičan način… Sretali smo se mi i posle toga, popijemo po sok, on ne pije. (smeh) Normalan je to odnos i bilo je sasvim dobro i prijatno sarađivati s njim. Možda bih ga zvao kada bih imao neku pesmu u sličnom fazonu, mada mislim da je jedanput dovoljno.svojevremno je ispričao Bora Čorba.

Nekoliko godina kasnije u rijalitiju Zadruga, Golubović je i sam ispričao kako je snimio duet, kao i koliko je para uzeo za tri strofe. On je sve detalje izneo tokom razgovora u pabu sa Milanom Jankovićem Čorbom i Markom Janjuševićem Janjušem.

Za svaku strofu 10.000 maraka. Ušao, otpevao refren. Prvi put sam ušao u tu gluvu sobu. Ja tu pevam, posle mesec dana, dolazim u kancelariju kod tog menadžera, nas sedmoro, osmoro,zlatni lanci, kaiševi… Ulazimo unutra, pitam ga da li mi duguje nešto, on kaže: da, da. Ja ga pitam da li može da mi da, on se us*o. Za dva dana sam potrošio. 10 stavio u džep, 10 kući, 10 dao drugarima. Kažu mi posle, da smo doveli Tinu Tarner ili Rej Čarlsa, manje bi nam uzeli – pričao je Golubović, a zadrugari su gledali u neverici, preneo je Infromer.

FOTO: RAJKO RISTIĆ