Kuća Aleksandre Prijović svet portal svet
Svet

March 16, 2024 17:00

By

Aleksandra Prijović otvorila vrata svog doma: Iz skromne kuće preselila se u ovaj luksuz (foto)

Kuća Aleksandre Prijović uređena po njenoj zamisli

Pevačica Aleksandra Prijović i dalje je na svojoj koncertnoj turneji širom regiona, na kojoj obara sve moguće rekorde. Za njen uspeh, kako kaže, zaslužan je najviše njen suprug Filip.

Iako, kao trenutno najveća srpska zvezda, uživa dok je na bini, kuća Aleksandre Prijović njena je baza i mesto gde jedva čeka da se vrati kako bi bila sa sinom i suprugom.

Kuća Aleksandre Prijović svet portal svet

Rajko Ristić

Aleksandr i Filip su pre izvesnog vremena kupili kuću na Bežanijskoj kosi, koju su prema pisanju medija, platili neverovatnih 500.000 evra. Međutim, ona sada vredi znatno više, jer je u međuvremenu cena nekretnina otišla skoro duplo.

Kuća Aleksandre Prijović baš je onakva kakvu je želela

Nakon što su odlučili da će to biti njihov dom preuredili su ga baš po svojoj meri, vodeći računa da u njemu sve bude prilagođeno i njihovom sinu Aleksandru.

Kuća Aleksandre Prijović svet portal svet

Instagram printscreen

U domu poznate pevačice sve pršti od luksuza, a uprkos tome što je sve kao iz najlepšeg sna Aleksandra svoj dom retko kada prikazuje na društvenim mrežama. Nije krila da je odrastala u skromnoj kući, ali luksuzom ne želi da se hvali.

Pročitajte Nije u pitanju drugi muškarac, ova devojka je krivac za sukob Meline i Harisa

Ona se trudi da svoju intimu sačuva od znatiželjnih pogleda, ali je nekoliko puta njen suprug Filip podelio atmosferu iz njihove kuće, pa smo tada imali priliku da vidimo detalje koji su sve ostavili bez daha.

Kuća Aleksandre Prijović svet portal svet

Instagram printscreen

Najviše pažnje privukao je prelepi mali klavir, na kojem se odmara statua prelepog belog anđela, a mali Aleksandar uživa da se sedi i pritiska dirke ovog muzičkog instrumenta.

Pročitajte Ovako izgleda rodna kuća Aleksandre Prijović

Nameštaj je veoma luksuzan, pretežno bele boje, biran tako da pruži maksimalnu udobnost svim članovima porodice. Guste, sive draperije daju posebnu dozu elegancije i čine da sve izgleda kao iz sna.

Kuća Aleksandre Prijović svet portal svet

Instagram printscreen

Iako ima puno obaveza, Aleksandra se trudi da što više vremena provodi u svom domu, sa Filipom i Aleksandrom. U ovom prelepom ambijentu oni stvaraju nove uspomene i uživaju kada god im se za to ukaže prilika. Oboje se nadaju da će uskoro u njihov dom stići pojačanje, a pevačica bi volela da to bude devojčica.

AUTOR: SVET

IZVOR: GLOSSY

FOTO: ATA IMAGES