Kuća Miloša Bojanića
Svet

September 11, 2023 10:46

By

Kuća Miloša Bojanića krije najveće estradne tajne: Zavirite u vilu zbog koje se pevač rasplakao

Kuća Miloš Bojanića na moru prodaje se za mlion i po evra

Pevač Miloš Bojanić godinama je vredno radio a novac od pevanja ulagao je u nekretnine. Pored stanova koje poseduje, Bojanić je izgradio i nekoliko kuća, na Fruškoj gori, u rodnom selu nadomak Bijeljine i u Baošićima u Crnoj Gori.

S obzirom na to da je sve kuće sam projektovao i gradio, pevač je emotivno vezan za njih. A, naročito je vezan za vilu u Baošićima, koja se nalazi na samoj obali mora.

Kuća Miloš Bojanića

Ata images

– Plan mi je da prodam ovu kuću u narednom periodu. Umorio sam se od ugostiteljstva, to više nije za mene. Išao sam u agenciju, oni su mi rekli da vredi milion i po i dva, tako su procenili. Ja kažem ako je to između milion i po i dva, neka bude ovo prvo. Ali zna se, uvek se ponudi veća cifra, pa se posle spušta. Nije mi žao što je prodajem. Ostatak života ću s mojom Brankom biti na moru. Kupiću brodić, to što ulovimo to ćemo da pojedemo, maslinovo ulje, paradajz, luk, krompir, neću više da budem pored mora, sad ću biti na moru– rekao je pevač za Grand.

Kuća Miloš Bojanića

Youtube printscreen

Ipak, da mu nije svejedno što će morati da se rastane od luksuzne nekretnine svedoči i to što se u toku jednog intervjua, govoreći o njenoj prodaji rasplakao.

To i ne čudi s obzirom na to da je ona decenijama bila njegova oaza u kojoj je provodio veliki deo godine i u kojoj je rado gostio brojne prijatelje i familiju.

Kuća Miloš Bojanića

Youtube printscreen

Kuća Miloša Bojanića godinama je bila mesto na kome su se okupljali pevači, pa mnogi kažu da ona krije brojne estradne tajne. A, dogodovštine iz nje rado su prepričavali Brena, Goca Božinovska, Zlata Petrović…

Kuća Miloš Bojanića

Youtube printscreen

Miloševa kuća poseduje nekoliko apartmana, tako da će onaj ko je bude kupio moći i da uživa u njoj, ali i da zarađuje od nje.

AUTOR: SVET

IZVOR: GRANDONLINE

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN