Scandal

16 Januara, 2021 18:00

Kućna pomoćnica otkriva: Ovo je PRAVO LICE Lepe Brene!

Samo za SCANDAL! bivša kućna pomoćnica Lepe Brene otkriva sve tajne porodice Živojinović! Prema njenim rečima, velika je nepravda što Brenu godinama pojedini osuđuju za sve i svašta po medijima jer ništa od toga, kako kaže, nije ni blizu istine!

SVE NAJČUVANIJE TAJNE PORODICE ŽIVOJINOVIĆ

Nemate vi pojma ko je i kakva je Lepa Brena, ali ja sam kod nje radila godinama i na svojoj sam koži osetila kakva je to žena – započinje priču naša sagovornica i nastavlja:

Kad u novinama pročitam da je moja Brena cicija i da je gorda, kosa mi se digne na glavi! Pa, ljudi moji, gde će vam duša! Ta žena je samoj sebi uvek na poslednjem mestu! Ona je pre svega jedna dama, vredna, sposobna, prefinjena, u svemu umerena, brižna… Takva majka kakva je Brena svojim sinovima više se ne rađa, a da ne pominjemo da je i Bobinom sinu iz prvog braka bila kao prava mama, nikad ga nije razdvajala od svojih sinova – priča kućna pomoćnica bez daha i dodaje:

Ona prvo misli o svojim najbližima, a tek onda o sebi. Ujutru kad ustane, dok nije sigurna da su svi doručkovali i da je sa svima sve u redu, ona i ne počinje svoje poslove i obaveze. A koliko je tek pomagala familiju i prijatelje što materijalno, što u svakom drugom smislu, ma trebalo bi mi tri dana i tri noći samo o tome da pričam. Ni na nas koji smo radili za nju nikad nije zaboravila, nije prošao nijedan praznik da ona nama nije nešto poklonila. Čak i kad je na putu, ona sve te poklončiće organizuje ranije, ma o svemu misli i ništa ne prepušta slučaju i onda kažu cicija, ma ajte molim vas, budalaština i čista zloba – objašnjava kućna pomoćnica i osvrće se na odnos Brene i Bobe:

Posle sinova Boba je za Brenu najvažnija osoba na svetu! Drži ga kao malo vode na dlanu i u svemu mu udovoljava, njih dvoje neguju svoju ljubav, idu na putovanja, odlaze na romantične večere, gledaju zagrljeni zajedno filmove. To su gospoda, znaju da neguju emocije i odnose i zato su i opstali tolike godine. A onda čitam kao Boba vara Brenu ili je maltretira, to samo bolesnik može da izjavi pošto o tome nema ni govora! Onda je napadaju što ima neke svoje rituale i što naginje ka tim nekim istočnjačkim verovanjima! Pa šta, ima svako pravo da veruje u šta god hoće, ovo je savremeno doba, šta se koga tiče ko se kojem Bogu moli… Pa ljudi, ona je zdravlje zapostavila da bi radila… I sama je rekla da joj je ruka bila modra, a ona nije prekinula nastup! Ko bi to uradio i rizikovao život, niko bre nema takvo srce! E zbog svega toga imala sam potrebu da javno ispričam istinu o Breni, ne mora da se zna moje ime, ali setiće se Beki kad pročita jer smo nas dve i danas u kontaktu i rado se ispričamo kad se s vremena na vreme čujemo – završava kućna pomoćnica.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL/ ATA IMAGES