Kuma Anastasije Ražnatović
neverovatna

23 септембра, 2022 22:00

Preti da nasledi Milenu Dravić: Sigurno niste znali da je ova glumica kuma Anastasije Ražnatović, sve oči sinoć su bile uprte samo u nju (foto)

Kuma Anastasije Ražnatović je ova prelepa glumica

Sinoć je premijerno prikazan film „Ala je lep ovaj svet“ sa Anđelkom Prpić i Andrijom Kuzmanović u glavnim ulogama. Za sada se mogu čuti samo pozitivne kritike što na glumu, što na celokupan film što na autfite koji su sinoć prošetali crvenim tepihom u prestonici.

Jedna od glavnih uloga pripala je Tari Milutinović, mladoj glumici koju smo nedavno mogli da gledamo u seriji „Vreme zla“ gde je pobrala sve hvalospeve i zbog koje je cela Srbija plakala. Naime, mlada glumica u novom filmskom ostvarenju tumači lik novinarke Kristine koja se sa glavnom glumicom Anđelkom Prpić bori za svoje mesto u emisiji na televiziji.

Pročitajte: Zbog života na dve adrese sve se promenilo, više ne liči na sebe – Ovako sada izgleda Anastasija Ražnatović (foto)

Kuma Anastasije Ražnatović

Foto: Ata images

Milutinovićeva je za ovu priliku izabrala dugu crnu haljinu koja je istakla njenu figuru, a mnogi kažu da je ova perspektivna mlada dama veliki talenat i potencijal kada je gluma u pitanju, te da će naslediti Milenu Dravić.Njena najveća podrška tokom sinoćnje premijere bila je kuma, Anastasija Ražnatović koja je iznenadila svojim novim stajlingom.

Kuma Anastasije Ražnatović druži se sa pevačicom još iz detinjstva a jedna drugu podržavaju na svojim profesionalnim trasama godinama unazad. I sama Tasa je nebrojano puta govorila o njihovom prijateljstvu, te tvrdila kako je Tara jedna od retkih koja zna sve njene tajne s obzirom na godine prijateljstva, koje su iza njih.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Dragana Mićalović u identičnim odevnim kombinacijama, kojoj bolje pristaju? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Milutinovic (@tara__milutinovic)


Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine – rekla je Anastasija tokom gostovanja u emisiji „Nedeljno popodne“.

Mlada glumica uskoro bi mogla da joj bude i venčana kuma ako pevačica stane na ludi kamen sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, toliko je izražena njihova bliskost. Završila je dva fakulteta, Ekonomski i Fakultet savremenih umetnosti, odsek gluma u klasi profesorke Vide Ognjenović. Pored glume pred kamerom oprobala se i na daskama Jugoslovenskog dramskog pozorišta a poznato je da ima i pevački talenat o čemu je dosta razgovarala upravo sa drugaricom koja je toliko uspešna na tom polju.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images