Lepa Brena sa tamnom kosom svet novine svet portal
Svet

January 14, 2024 20:45

By

Brenu ogovaraju da joj para nikad dosta, a ona za sve krivi Bobu

Lepa Brena i Boba savršen su tandem kada je posao u pitanju

Lepu Brenu koja je fantastičnom karijerom obezbedila luksuzan život često potkače da mnogo voli pare jer šta će joj inače toliki poslovi kad je obezbedila i unuke. Kažu, od pevanja može da živi kao kraljica, a ona gradi, otvara restorane, vinariju, pravi čarape

Lepa Brena i Boba svet portal

Foto: Rajko Ristić

Lepa Brena i Boba sjajan su poslovni tandem

Pevačica ističe da je njen suprug Boba inicijator svih poslova, ali da o tome ne voli da priča javno.

“Inicijator svih naših poslova je Boba. Moj muž. Ali on nikada ne bi voleo da izađe i priča o nečemu ukoliko to nije tenis. On tenis voli, sa tim je napravio zavidne rezultate. On je bio 16 u singlu i prvi u dublu na svetu. Biti prvi u selu u nečemu je teška priča, a zamislite na svetu”, otkrila je Brena.

Lepa Brena i Boba ozbiljno su shvatili sve poslovne poduhvate kojima su se počeli baviti.

Pročitajte Brena prezrela i slavu i novac – Ovo su razlozi zbog kojih nikada više ne bi bila pevačica

“Boba je tip koji ima sve elemente koji svakoj pametnoj osobi trebaju. Mi smo se našli, zavoleli i puno toga on radi. On se bavi i građevinarstvom i automobilskom industrijom i sada je napravio svoje vino u saradnji sa gospodinom Marinom Simčićem, čuvenim vinarom iz Slovenije, i razvijaju taj posao. Ozbiljan su tandem, možda to izgleda ležerno, ali uspešni su. U svemu što je započeo Boba je napravio velike stvari, a nažalost, sve je to na neki način prepisano meni. On nikada nije hteo da izađe u javnost i kaže: Ej, ne radi to moja žena, to ja radim”, tvrdi Brena.

Lepa Brena i Boba svet portal

Ivan Vučićević

Lepa Brena i Boba su u sve poslove uveli i svoje sinove i svi nešto rade. Sada u januaru Živojinovići će porodično uzeti godišnji odmor i uživati putujući po svetu. Breni i Bobi će to biti i prilika da proslave 32. godišnjicu braka jer su 7. decembra, kada je taj dan, samo telefonom jedno drugom čestitali. Brena je imala koncert u Aranđelovcu, a Boba je završavao porodičnu kuću u Majamiju.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić, Ivan Vučićević