Lepa Lukić
Star

8 Oktobra, 2021 16:00

Lepa Lukić: „Mnogo sam plakala zbog Milana Marića, isti je Toma! Bjelogrlić je ispao fer, biće me više u seriji!”

Lepa Lukić preplakala je ceo film “Toma” u kojem glumica Olivera Bacić tumači njen lik, ali je srećna što će se u seriji  njen lik dodatno razvijati.

Lepa Lukić: „Mnogo sam plakala zbog Milana Marića”

Lepa dodaje da bi bilo dobro da se sa pre snimanja scenarista ipak  posavetuju sa njom kako bi radnja bila verodostojna.

Lepo je urađen film “Toma, moj lik se malo pojavljuje, ali mi je Bjelogrlić rekao da ću u seriji biti više zastupljena. Ispao je fer i za premijeru poslao kola po mene. Zvaće me kada budu radili seriju da se konsultujemo oko mog lika,  serija će biće još bolja. Mislim da su o Tomi slušali od njegove žene i ljudi koji su ga znali, ja još nisam ni reč rekla o njemu. Mene ako neko igra mora da zna šta sam, kakva sam bila. Najviše sam plakala zbog Milana Marića, mnogo lepo je skinuo Tomu, baš dobro je glumio. – kaže Lepa Lukić, sa tugom u glasu.

film toma

Kako je dočaran lik Silvane Armenulić?

Silvana je pre mene počela da peva, ali je je posle mene postala popularna. Njoj je više vremena trebalo da postane poznata. O njoj sve najbolje mogu da kažem, bile smo rivalke, ali je bio zdrav odnos. Glumica je lepa, dobro je odradila posao. I ova devojka što je mene igrala, lepo je izgledala dok je pevala na plejbek “Srce je moje violina”. Ja sam tu pesmu snimila mnogo kasnije, ali Bjelogrliću se sviđa pa ju je ubacio u film.

Bjelogrlić je ispao fer, biće me više u seriji!

Kakva je bio rivalitet Lepe i Silvane u odnosu na današnje poevačice?

Ma, kakvi, danas uopšte nema rivalstva. Ono u naše vreme je bila prava priča. Tad je bilo manje pevača, i to su mogli da rade samo oni koji znaju posao, koji imaju dobar glas, ponašanje, a danas peva i ko zna i ko ne zna. Danas svega ima. Takvo je vreme došlo danas da svako ko ima malo para i snimi nešto može da kaže za sebe da je pevač. Je l to lepo? Pa nije, ali šta da se radi. Kako kažu ljudi, svako vreme ima svoje breme. – zaključuje Lepa Lukić

FOTO: Aleksandar Kujučev/ATA IMAGES