Lepa Lukić
Scandal

10 Januara, 2022 22:00

Lepa ponizila Kebu?! OD KADA GA ZNAM, KEBA NAJBOLJE IZGLEDA OVAKO STAR!

Lepa Lukić i Dragan Kojić Keba nedavno su se našli na snimanju jedne emisije, pa su pale prozivke na Kebin račun pošto on važi za muškarca koji i te kako vodi računa o fizičkom izgledu! Naravno, nije moglo da prođe snimanje, a da se ne pomene Kebino čuveno ogledalce od kojeg se ne odvaja i koje mu je zaštitni znak! Međutim, Lepa je poentirala rekavši da Keba sada ipak izgleda mnogo bolje kada je ostario, kao i da nije bio ovako muževan i doteran kada je bio na samom početku karijere.

Ivan Vučićević

– Baš je bilo super zezanje na toj emsiji, posebno kad se povela priča o Kebi i njegovom lickanju i mackanju – započinje naš izvor i dodaje:

Lepa Lukic

Ivan Vučićević

– Čak se Keba pohvalio kako mu je Suzana Jovanović poklonila svojevremeno ogledalce koje svetli kada se otvori, pa pojačava mogućnost da proveri da li je sve kako treba. Na to se ubacila Lepa i u svom stilu rekla: „Ma od kada znam za sebe, Keba sad najbolje izgleda, lepši je ovako kad je ostario, pre je bio onako… Ni povuci, ni potegni“, rekla je Lepa, a svi ostali su prasnuli u smeh. Keba joj se zahvalio na komplimentima jer njemu laska svaki kompliment, a Lepa je još jednom potvrdila: „Ma kad vam kažem, sad je Keba najlepši, pre nije bio nešto“ – prepričava naš izvor.

Ivan Vučićević

Pročitajte: Srđan Đoković: „Moćnici ne vole Novaka! A evo šta im je Novak poručio!! (FOTO)

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Marjan Kamenović/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ ATA/IMAGES