Lice Dragana Katić svet novine svet portal
Svet

May 22, 2024 20:45

By

Trik zbog kog Dragana ne izgleda isto košta NULA DINARA: Voditeljka na neobičan način neguje lice i zato ne stari FOTO

Lice Dragane Katić je mladoliko evo i zbog čega

Popularna voditeljka Dragana Katić godinama se ne menja, a sve se dame pitaju kako joj polazi za rukom da i dalje izgleda tako zanosno i mladoliko. Lice Dragane Katić krije tajnu za kožu bez bora, a verovali ili ne za to vam je potrebno samo nekoliko minuta dnevno i nula dinara.

Lice Dragane Katić svet novine svet portal

Rajko Ristić

Lice Dragane Katić baršunasto je i nežno zahvaljujući ovoj tehnici

Popularna voditeljka istakla je da nije imala hiruške intervencije osim podizanja kapaka. Iako svi sumnjaju da je Draganina tajna botoks, voditeljka ističe da je za njenu lepotu zaslužna joga lica.

Pročitajte Dragana Katić otvara vrata svog doma, detalji uređenja i harmonija koja će vas inspirisati (foto)

Takođe, prelepa Dragana objasnila je kako želi da se takmiči sa svojom krštenicom, pa često vežba telo, ali i lice kako bi koža izgledala lepo i zdravo, bez podočnjaka i bora.

Lice Dragane Katić svet novine svet portal

Instagram

Lice Dragane Katić zategnuto je i bez bora 

Dragana je nedavno u jednoj emisiji pokazala koje joga vežbe ona praktikuje. Za zategnutu kožu na čelu Dragana radi jednostavnu vežbu, pa je potrebno da šake savijete u pesnice i sa jednom i drugom pesnicom zategnete kožu na čelu onoliko kakva želite da bude.

Joga za lice postala je sve popularnija poslednjih godina, naročito nakon što su njenu učinkovitosti potvrdile i naučne studije a lice Dragane Katić i dokazuje ove tvrdnje…

Lice Dragane Katić svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Vežbanje se sastoji od kontrolisanih pokreta koji se ponavljaju, pravljenja određenih grimasa i pritiskanja akupunkturnih tačaka. Kao i kod drugih vrsta joge, zauzima se određeni položaj koji se neko vreme zadržava, uglavnom uz kontrolisano disanje.

Pročitajte Odličan saveznik za lepotu i negu – Napravite masku za iziritiranu i osetljivu kožu RECEPT

Pokreti lica, objašnjavaju instruktori ove vrste vežbanja, aktiviraju, izgrađuju i učvršćuju mišiće, a masaža podstiče proizvodnju kolagena – najvažnije belančevine u ljudskom organizmu koja je, osim za izgled kože, odgovorna za stanje kose i noktiju.

Lice Dragane Katić svet novine svet portal

Foto: G. A./ATAImages

Rezultat je vidljiv – vraća se elastičnost kože, uklanjaju toksini, dobija zategnutije lice sa manje bora, a sve to bez hirurških intervencija i korišćenja skupih preparata. Instruktori joge za lice kažu da ona oslobađa napetosti i pomaže da se uravnoteže hormoni štitne žlezde, čime se usklađuje čitav metabolizam.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić