Sestra Cece Ražnatović svet novine svet portal
Svet

April 6, 2024 18:15

By

Tajni život Cecine sestre: Lidija je bila njen anđeo čuvar, a onda je morala da je napusti

Lidija Ocokoljić i Ceca Ražnatović jedna drugoj su najveća podrška

Lidija Ocokoljić, sestra Cece Ražnatović i pevačicina najveća podrška i oslonac, više od dvadeset godina provela je živeći u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana. Ona je odavno sa suprugom fudbalerom Predragom Ocokoljićem sebi obezbedila dom, ali je iz nekog razloga odlagala preseljenje.

Lidija Ocokoljić i Ceca Ražnatović svet novine svet portal

Ata images

Lidija Ocokoljić i Ceca Ražnatović – Neizmerna sestrinska ljubav

Lidija Ocokoljić i Ceca Ražnatović nikada nisu krile koliko znače jedna drugoj. Od početka Cecine karijere, pa sve do danas, jedna drugoj čuvaju leđa i na porodičnim okupljanjima, odmorima i javnim događajim ih često možemo videti zajedno.

Lidija je skoro 20 godina u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem, iz koga ima čak četvoro dece. Svi oni su bili nastanjeni u Cecinoj vili, a u emisiji “Ceca show” koja se emituje na Blic Tv, Ceca je jednom prilikom otkrila da se njena sestra odlučila iseliti iz njenog porodičnog doma.

Pročitajte Melina o Džinoviću, iskreno i okrutno – Harisova bivša umire od sramote zbog svega što se dešava

“Moja sestra će biti jako blizu kada se budu preselili. Anastasija planira da bude u Španiji, Veljko je u Titelu, ali i sestra i sin i snajka su tu uvek kad god ja poželim biće tu i za mene i uz mene”, rekla je Ceca u emisiji.

Lidija Ocokoljić i Ceca Ražnatović svet novine svet portal

Rajko Ristić

“Potpuno u mirnom kraju, imaju divnu terasu. Kao travica terasa, isto da može da se sedne. Mi smo živele u iznajmljenoj kući dok se kuća završavala. Tamo gde smo živeli, tu isto u kraju, totalno zavučena kuća, a odmah iza placa šuma. Mir samo čuješ cvrkut ptica. Preselimo se ovamo, bio je jul mesec, po celu noć turiraju motori, puštaju mi moje pesme do daske… Ustajem luda! I kažem Željku da mislim da u ovoj kući neću moći da živim i kaže on meni – navići ćeš se! I evo sad ne čujem ništa. Kad legnem da spavam, spavam kao da sam na najmirnijem i najtišem mestu”, izjavila je.

Pročitajte Ceca Ražnatović se oglasila povodom vesti o Anastasijinoj trudnoći, evo šta kaže buduća baba

Popularna pevačica nije krila da joj prijaju mir i tišina, kao i da i njenoj sestri to treba.

“Nije mi neobično, prija mi. Kada pričamo Lidija i ja kada svi odu negde svojim obavezama, a ono tišina i mir u kući, ne ulaze, ne izlaze… Odmaramo mozak i kažemo jedna drugoj – kakva milina. I ona je željna mira kao i ja. “

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić